Nowy baniak stare dylematy
3runer, troche z igly widly robisz,dociekasz,dopytujesz o zupelnie prosta kwestie.
Niebo i ziemie poruszyles
To tylko 76 litrow,a nie 7600 litrow,by miec dylemat.
Jak szukasz zlotego srodka,to odpusc sobie,nie znajdziesz bo go nie ma.
Podales obsade roslin i swiatla,nie chcesz nawozic,wiec wsyp ziemie na,to zwir gr.2mm i koniec rozmyslen.
Nie pytaj dodatkowo jaka ziemie zastosowac,czy warminska,czy z pod beskidzia,czy tez z biedronki,bo nie ma,to znaczenia
Niebo i ziemie poruszyles

To tylko 76 litrow,a nie 7600 litrow,by miec dylemat.
Jak szukasz zlotego srodka,to odpusc sobie,nie znajdziesz bo go nie ma.
Podales obsade roslin i swiatla,nie chcesz nawozic,wiec wsyp ziemie na,to zwir gr.2mm i koniec rozmyslen.
Nie pytaj dodatkowo jaka ziemie zastosowac,czy warminska,czy z pod beskidzia,czy tez z biedronki,bo nie ma,to znaczenia

Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
A no litraz ma duzo do typu podloza prosze kolegi.
Poniewaz w popierdulce,to sobie raz pach ciach zmienisz podloze,gdyby cos bylo nie tak,a w konkretnym litrazu,to bardzo klopotliwe.
Raczej,to nie jest dylemat,tylko temat do pierdu,pierdu od tak,by sobie popierdzielic.
Nie jestes nowy na forum i zdajesz sobie sprawe z podobnych tematow na forum.
Mi,to nie przeszkadza ale irytuje fakt,ze masz przeogromny dylemat na bagateli,no i tak jak wczesniej kolega wspomnial,ze wertujesz temat na innym forum.
Komplikujesz sam sobie sprawe,lub po prostu nie wiesz juz,co pisac na forum.
Na prawde wedlug mnie,to masz zagwozdke jak nys byl przed wyzwaniem ogromnego projektu jakiegos oceanarium.
Nie dlugo beda zakladane tematy i prowadzone dyskusje na temat termometrow akwariowych,ktory wybrac,czy ten z zoltym tlem,czy zupelnie przezroczysty.
I jak nic temat na pare atron pisania.
Reasumujac nie utrudniaj sobie zycia.
Tak,to postrzegam.
Poniewaz w popierdulce,to sobie raz pach ciach zmienisz podloze,gdyby cos bylo nie tak,a w konkretnym litrazu,to bardzo klopotliwe.
Raczej,to nie jest dylemat,tylko temat do pierdu,pierdu od tak,by sobie popierdzielic.
Nie jestes nowy na forum i zdajesz sobie sprawe z podobnych tematow na forum.
Mi,to nie przeszkadza ale irytuje fakt,ze masz przeogromny dylemat na bagateli,no i tak jak wczesniej kolega wspomnial,ze wertujesz temat na innym forum.
Komplikujesz sam sobie sprawe,lub po prostu nie wiesz juz,co pisac na forum.
Na prawde wedlug mnie,to masz zagwozdke jak nys byl przed wyzwaniem ogromnego projektu jakiegos oceanarium.
Nie dlugo beda zakladane tematy i prowadzone dyskusje na temat termometrow akwariowych,ktory wybrac,czy ten z zoltym tlem,czy zupelnie przezroczysty.
I jak nic temat na pare atron pisania.
Reasumujac nie utrudniaj sobie zycia.
Tak,to postrzegam.
Filmy
Filozofuje?
No przepraszam bardzo,kolezanke,ale to nie ja zalozylem filozoficzny temat.
W moich wypowiedziach w tym temacie filozofi nie ma,wiec prosze Cie bardzo ,to co teraz napisalas jest mocno wyimaginowane i zupelnie nie zrozumiale.
Hmm zwracam na siebie uwage piszesz,to tez bez sensu stwierdzenie,bo niby czemu mamta uwage na siebie zwrocic,jestem tak samo rozpoznawalny jak Ty,wiec po co Gosiu o tym piszesz i zwracasz na siebie uwage prawiac mi.
W moich wypowiedziach w tym temacie filozofi nie ma,wiec prosze Cie bardzo ,to co teraz napisalas jest mocno wyimaginowane i zupelnie nie zrozumiale.
Hmm zwracam na siebie uwage piszesz,to tez bez sensu stwierdzenie,bo niby czemu mamta uwage na siebie zwrocic,jestem tak samo rozpoznawalny jak Ty,wiec po co Gosiu o tym piszesz i zwracasz na siebie uwage prawiac mi.
Ostatnio zmieniony 2012-03-10, 22:30 przez Lukiki, łącznie zmieniany 1 raz.
Filmy
Wyimaginowanie napisałam?, no oki, niech tak zostanieLukiki pisze:Filozofuje?

"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
po pierwsze nie widziałem tematu poruszającego użycie Natural substrate
po drugie sam ziemi nie miałem, a każda nowa informacja od ludzi, którzy mają z nią do czynienia
zdanie większości poznałem, decyzję podejmę jutro w zależności od tego czy dostanę wyżej wymieniony podkład w przystępnej cenie, przetestuje, sprawdzę zapewnienia producenta
dziękuje wszystkim za zabranie głosu, dalsze dywagacje na temat powinności zakładania tego tematu czy nie, nie mają sensu według mnie...
po drugie sam ziemi nie miałem, a każda nowa informacja od ludzi, którzy mają z nią do czynienia
zdanie większości poznałem, decyzję podejmę jutro w zależności od tego czy dostanę wyżej wymieniony podkład w przystępnej cenie, przetestuje, sprawdzę zapewnienia producenta
dziękuje wszystkim za zabranie głosu, dalsze dywagacje na temat powinności zakładania tego tematu czy nie, nie mają sensu według mnie...
Co by tu napisać... 

- yogibear8002
natural substrate nie dostałem, albo to jakaś straszna nowość, albo mało popularny produkt, w leroy wszystkie ziemie miały dodatki, jak na nieszczęście chyba wszystko się sprzysięgło przeciw tego dnia... dałem pod żwir resztę aqua floranu, który mi został po poprzednim baniaku dołożyłem kulek gliniano-torfowych, zaopatrzę się jeszcze w kapsułki u Zafiry, ponieważ nie chciałem już czekać dłużej z zakładaniem zbiornika (rośliny już czekały kilka dni w miskach na parapecie) musiałem radzić sobie z tym co mam, zostanie mi nawożenie słupa wody w niedalekiej przyszłości, bo żywotność florana to niestety maks 8 miesięcy, na podłoże trafił z przodu piasek kwarcowy, a na tył drobny bazalt, wygląda dosyć ciekawie to połącz
rzeczywistość bywa czasem mocno niesprzyjająca...
rzeczywistość bywa czasem mocno niesprzyjająca...
Co by tu napisać...