Giełda na starcie
- paluszekrybny
Re: :)
Można kupić np. 2szt dorosłego skalara, lub 1szt Dyskowca a poza tym wszystko w hurcie po kilkadziesiąt sztuk w worku...tomala78 pisze:Ja jeszcze nigdy nie byłem na giełdzie i mam pytanie czy tam mozna kupic ryby pojedynczo, powiedzmy 3-4 ryby czy trzeba kupic hurtem 30-40 sztuk??? pozdrawiam

- paluszekrybny
Re: :)
to na Równej w czwartki, na Starcie(bo chyba o tej giełdzie jest ten temat) można kupować pojedynczotrzesnia pisze:Można kupić np. 2szt dorosłego skalara, lub 1szt Dyskowca a poza tym wszystko w hurcie po kilkadziesiąt sztuk w worku...tomala78 pisze:Ja jeszcze nigdy nie byłem na giełdzie i mam pytanie czy tam mozna kupic ryby pojedynczo, powiedzmy 3-4 ryby czy trzeba kupic hurtem 30-40 sztuk??? pozdrawiam
Witam
Wybieram się jutro(w niedziele) na giede akwarystyczną w lodzi i mam pytanie czy się oplaca a jeżeli tak to o której godzinie najlepiej tam być i czy ona jest na Stadionie "Start",ul. Teresy w pobliżu Alei Włókniarzy?
Wybieram się jutro(w niedziele) na giede akwarystyczną w lodzi i mam pytanie czy się oplaca a jeżeli tak to o której godzinie najlepiej tam być i czy ona jest na Stadionie "Start",ul. Teresy w pobliżu Alei Włókniarzy?
Ostatnio zmieniony 2010-10-16, 18:24 przez Elfick, łącznie zmieniany 1 raz.