Sklep zoologiczny Cykada

ODPOWIEDZ
karla89.89

Sklep zoologiczny Cykada

Post autor: karla89.89 »

Witajcie, mam takie pytanie jakie są Wasze zdania na temat sklepu zoologicznego "Cykada" przy Ul.Przybyszewskiego 40 ? Co myślicie o jego obsłudze, czy Pan który tam obsługuje jest rzeczywiście kompetentny odnośnie akwarystyki ? Czy posiadacie ryby z tego sklepu? I jeśli tak to czy wszystko z nimi w porządku- czy są zdrowe? Dzięki z góry za odpowiedzi.

Pozdrawiam, Bogusia:)

TosiaiTymek

Post autor: TosiaiTymek »

Super sklep zawsze jak brałem ryby było dobrze zero strat , czego nie można powiedzieć o giełdzie na Teresy.
Pozdrowionka....

Awatar użytkownika
cliper

Post autor: cliper »

Ja kupuje na gieldzie i nie mam problemu z rybami. Wszytkie plywaja, sa zdrowe.

Awatar użytkownika
wojtekr

Post autor: wojtekr »

Moje zdanie jest takie, że ten sklep wygląda dość przyzwoicie, dość dobrze zaopatrzony, jest dużo baniaków, są zadbane, czyste, ryby w nich pływające też wyglądają na zdrowe. Natopmiast ten pan, który tam obsługuje - delikatnie mówiąc - w dość specyficzny sposób jest zorientwany na klienta. Każde pytanie traktuje jak atak na siebie. Jest nawet arogancki i ma coś takiego, że przynajmniej w moim przypadku nie chce się z nim w ogóle rozmawiać, tylko wyjść stamtąd jak najszybciej.

karla89.89

Post autor: karla89.89 »

Właśnei też ostatnio tam bywam dosyć często gdyż moje ryby chorują i w zasadzie prowadzę kurację leczniczą dla nich, jako że ja nie mam zbytniego doświadczenia poradziłam się tego Pana sprzedającego... Również odniosłam wrażenie, że owy Pan jakby rozumy pozjadał i w zasadzie dopiero po dłuższej konwersacji umożliwił mi wytłumaczenie objawów. A więc leczymy moje ryby juz kawałek czasu( mają prawie wszystkie objawy wiciowców) Pan mnie kasuje jak za zbożę a rybom nic się nie poprawia... Nie wiem czy Pan mnie dobrze zinterpretował, i dlatego moje wrażenia z owego sklepu są dosyć mieszane.. Jakie polecacie że tak powiem kompetentny sklep ?

BAZAR

Post autor: BAZAR »

Jak masz wiciowce to kup u weterynarza Levamol 10% i podawaj 10ml na 100 litrów i/lub mocz pokarm w leku i podawaj rybkom do zjedzenia. Poczytaj w necie na temat kuracji levamolem (lewamizol).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”