Pytanie o akwarium low tech.
Pytanie o akwarium low tech.
Witam.
Chce założyć akwarium typu low tech,wiem że nie dozuje się tam CO2 z butli oraz że wystarczy oświetlenie standardowe jakie jest w pokrywie,ale skoro mam butle oraz dodatkowe oświetlenie które daje mi 0,5 W/L to mogę to zastosować? Jakie są ewentualne minusy stosowania większego oświetlenia oraz butli?
Chce założyć akwarium typu low tech,wiem że nie dozuje się tam CO2 z butli oraz że wystarczy oświetlenie standardowe jakie jest w pokrywie,ale skoro mam butle oraz dodatkowe oświetlenie które daje mi 0,5 W/L to mogę to zastosować? Jakie są ewentualne minusy stosowania większego oświetlenia oraz butli?
Nie ma minusów <stosowanie butli i większego oświetlenia będą tylko na plus> Nie będzie to zbiornik low tech tylka baniak roślinny na ziemi i tyle. JAk chcesz to zobacz moje trzy baniaki które są w galerii <300 L ....> Baniaki na bazie ziemi ogrodowej z podawanym CO2 i oświetleniem trochę ponad 0,5Wsylus pisze:Jakie są ewentualne minusy stosowania większego oświetlenia oraz butli?
Panele, Podbitki - Solidnie
Pozdrawiam
Romek
Pozdrawiam
Romek
Dwa lata temu jak zakładałem swoje 300 litrów to tez w zamiarze był właśnie baniak LT wyszedł z tego HTsylus pisze:Heh łatwo powiedzieć jak się już potrafi :P

Ostatnio zmieniony 2012-08-21, 18:30 przez Bolek1984, łącznie zmieniany 1 raz.
Panele, Podbitki - Solidnie
Pozdrawiam
Romek
Pozdrawiam
Romek
mogę ci polecić nawozy od Zafiry lub od Witka Miszczaka, stosując nie częściej i nie w większych ilościach niż na opakowaniu dają pożądane rezultaty
moje baniaki to dowód na działanie Zafiry nawozów, a nawozy Pana Witka działają, bo moi znajomi przetestowali i regularnie zamawiają
moje baniaki to dowód na działanie Zafiry nawozów, a nawozy Pana Witka działają, bo moi znajomi przetestowali i regularnie zamawiają
Co by tu napisać...