Pytanko
-
Ender Wiggin
Pytanko
czy ktos kupywal kupuje w necie a jak to czy bylo ok ?? no i gdzie ?? ja ze 2 razy ale kicha ,.no i mieszkam w niemczech ,.jezeli ktos wie cos ciekawego niech pisze !!!!! Dzieki !!!! 
Pod jakim względem?Ender Wiggin pisze:ja ze 2 razy ale kicha
Kupuję i sprzedaję,a dlaczego,bo się opłaca.Ender Wiggin pisze:czy ktos kupywal kupuje w necie a jak to czy bylo ok ?? no i gdzie ??
Gdzie,gdzie?
Wszędzie gdzie widać,że się opłaca.
Zapraszam do Polski,ale musisz wiedzieć,że to kraj dla bogatychEnder Wiggin pisze:no i mieszkam w niemczech
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Re: Pytanko
Z językiem polskim, to u Ciebie na bakierEnder Wiggin pisze:czy ktos kupywal kupuje w necie a jak to czy bylo ok ?? no i gdzie ?? ja ze 2 razy ale kicha ,.no i mieszkam w niemczech ,.jezeli ktos wie cos ciekawego niech pisze !!!!! Dzieki !!!!
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
- neo_corporation
-
Ender Wiggin
po pierwsze nie mam paru polskich literek no i znowu forum w ktorym ortografia to jedyne pytanie na ktore udzielaja odpowiedzi !!! jestem pod wrazeniem !!! jak dozo polakow potrafi poprawnie pisac ,jezeli bede chcial sie ortografi uczyc to zapisze sie do forum z ortografia ,...panie i panowie ,................ 
Ostatnio zmieniony 2011-03-18, 13:34 przez Ender Wiggin, łącznie zmieniany 1 raz.
wyluzujEnder Wiggin pisze:no zajebiscie po pierwsze nie mam paru polskich literek no i znowu forum w ktorym ortografia to jedyne pytanie na ktore udzielaja odpowiedzi !!! jestem pod wrazeniem !!! jak dozo polakow potrafi poprawnie pisac ,jezeli bede chcial sie ortografi uczyc to zapisze sie do forum z ortografia ,...panie i panowie ,................
będzie oki...