Giełda na Równej
Potwierdzam, poprostu trzeba wiedzieć którym wjazdem wjechać.
Jak sie idzie samemu to 10zł kostuje wejscie bramką i 10zł wjazd na górny parking.
Na górny parking można wjechac za 10 i w aucie moga być spokojnie 2 osoby, a nawet 3 też czasem przejadą.
Wjeżdzając główną bramą czyli tą którą wjeżdzają sprzedający to jeśli nie ma się karty to płaci sie właśnie to 20 czy tam 30 zł.
Najrozsądniej jest jechać w dwie osoby autem.
Jak sie idzie samemu to 10zł kostuje wejscie bramką i 10zł wjazd na górny parking.
Na górny parking można wjechac za 10 i w aucie moga być spokojnie 2 osoby, a nawet 3 też czasem przejadą.
Wjeżdzając główną bramą czyli tą którą wjeżdzają sprzedający to jeśli nie ma się karty to płaci sie właśnie to 20 czy tam 30 zł.
Najrozsądniej jest jechać w dwie osoby autem.
-
Ostatnio jak byłem na giełdzie,to kiepsko było z korzeniami,a tym bardziej pokaźnymi,no ja takowych nie widziałem jeśli chodzi Ci o duże rozgałęzione.
Duże zwarte widziałem na zewnątrz po 80zł.
Duże zwarte widziałem na zewnątrz po 80zł.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
-
- paluszekrybny
Nie obrażając hodowców, ale wydaje mi się, że większości jest obojętne czy sprzedane rybki trafią do akwarium czy w zaspę. Bardziej chyba sie przejmują żeby na giełde dotarły żywe, z giełdy to już nie ich broszka.
[glow=yellow]Chyba że się mylę ?[/glow]
mam nadzieje że sie myle
[glow=yellow]Chyba że się mylę ?[/glow]
mam nadzieje że sie myle

Ostatnio zmieniony 2010-11-29, 23:58 przez paluszekrybny, łącznie zmieniany 1 raz.
-