Nawóz dla roślin
-
Nawóz dla roślin
Pomoże mi ktoś dobrać odpowiedni nawóz dla roslin?? Slyszałem o EI ale nie wiem jak to zrobic... chciałem kupić poszczególne składniki na allegro ale nie wiem co i jak :((
Nie wiesz co i jak bo jesteś leniwy. Na aukcjach jest link do artykułu o tej metodzie, wujek google też nie mieszka daleko. Jak już zadasz sobie tą odrobinę trudu i odwiedzisz wujka to zastanów się czy stać Cię będzie na nadludzki jak mniemam wysiłek stosowania tej metody. Gotowe nawozy też się sprawdzają i nie wymagają takich poświęceń.
Nie napisałeś nawet nic jakie masz akwarium, oświetlenie, ilość roślin...etc..Pomoże mi ktoś dobrać odpowiedni nawóz dla roslin?? Slyszałem o EI ale nie wiem jak to zrobic... chciałem kupić poszczególne składniki na allegro ale nie wiem co i jak :((
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
- krzych0062
Tu na forum jest raczej niewiele osób stosujących metodę nawożenia EI... Kacperek masz to szczęście, bo Zafira należy do tego nielicznego grona i 'jest świeżo" po rozmowach ze Spiderem...człowiekiem, który rozpropagował tę metodę w Polsce... Proponuję Ci abyś najpierw poczytał o tym nawożeniu a w razie niejasności pytaj Zafirę...

-