Akwarium na zamowienie, gdzie?
Akwarium na zamowienie, gdzie?
Witam, jak w temacie gdzie zrobia mi akwarium na zamowienie w rozsadnych pieniadzach z przednia szyba optiwhite 60x40x40?
Panowie i Panie w Bart Glassie zaproponowano mi 150-180zł z przednia szyba optiwhite czy to dobra cena?
Telefon do rybarium i czekam na kalkulacje, samorobka szklarza- "no risk no fun" w tym przypadku sie nie sprawdza;)
Panowie i Panie w Bart Glassie zaproponowano mi 150-180zł z przednia szyba optiwhite czy to dobra cena?
Telefon do rybarium i czekam na kalkulacje, samorobka szklarza- "no risk no fun" w tym przypadku sie nie sprawdza;)
Ostatnio zmieniony 2010-02-18, 16:54 przez tskiper, łącznie zmieniany 2 razy.
Łódź, Popiełuski 21a
640-40-81
Bardzo dobry szklarz , polecam.
640-40-81
Bardzo dobry szklarz , polecam.
Ostatnio zmieniony 2010-02-18, 17:10 przez Marcinus, łącznie zmieniany 1 raz.
yorki111, Tak kleją tylko obecnie wygląda to tak ze maja jakieś resztki szkła a zamawiać nowej tafli jakoś nie chcą bo mowil mi przez telefon ze dla jednego zbiornika sie nie oplaca wiec jak ktos ma zamiar kupowac optiwhite u nich to lepiej sie zebrac w grupe zamowic odrazu pare szt a szklarz wtedy nie bedzie miał problemów czy mu sie oplaci i czy mu za duzo tego szkla nie zostanie na marne.
Mam pytanie.
Czy orientuje się ktoś czy na Popiełuszki robią terraria ?
Bo za miesiąc mam w planach kupienie młodego pytona królewskiego(a raczej dostanę go na urodziny od brata - mamusia zadowolona nie jest, ale prezentów się nieoddaje, prawda ?
), a żadne standardowe terrarium mi niepasuje w jedyną wolną przestrzeń jaka została w pokoju więc muszę zrobić na zamówienie...
Czy orientuje się ktoś czy na Popiełuszki robią terraria ?
Bo za miesiąc mam w planach kupienie młodego pytona królewskiego(a raczej dostanę go na urodziny od brata - mamusia zadowolona nie jest, ale prezentów się nieoddaje, prawda ?

Ostatnio zmieniony 2010-06-15, 07:50 przez yorki111, łącznie zmieniany 1 raz.