spostrzezenia dotyczace sklepu iquitos

ODPOWIEDZ
baq
Kontakt:

spostrzezenia dotyczace sklepu iquitos

Post autor: baq »

Witam
w srode zlozone zamowienie, w srode rano przelane pieniazki .... ten sam bank wiec za minute jest na koncie, wybrana wysylka kurierem bo mi sie spieszylo.

6 dni pozniej zaniepokojony nie zmieniajacym sie statusem na stronie oraz brakiem dostawy dzwonie do firmy i okazuje sie ze Pan nie zauwazyl mojej wplaty ... no coz zdarza sie ...
"przesylka jeszcze dzis zostanie spakowana"....
nastepnego dnia znow do nich dzwonie (bardzo mi sie spieszylo ... przeciez jakbym wiedzial ze to tyle trwa nie kupowalbym tutaj i nie wybieral kuriera tylko zwykla paczke)

"paczka jeszcze nie wyslana ale juz juz idzie do realizacji"

za 3 godziny telefon od Pana kompletujacego zamowienie z informacja ze jednej z 2 rzeczy nie ma na skladzie i ze moge zaczekac ewentualnie dadza mi cos innego w zamian( szczerze mowiac srednio pasujacego ale juz naprawde naprawde mi sie spieszy w koncu graty rozwalone w piatek restart a tu podlozy nie ma )
Godze sie na zamiane, zeby po kolejnej godzinie dostac telefon, ze jednak sie znalazlo i paczka jest skompletowana i gotowa do wyslania ..
"z samiutkiego rana"
nastepnego dnia o 18 zmienia sie status na stronie ze paczke wyslano.
Kolejnego dnia dzwoni kurier ze ma do mnie paczke w Zgierzu,
okazalo sie ze firma wyslala mi na adres kontaktowy a nie adres wysylkowy
(sa wyraznie oddzielone w formularzu rejestracyjnym uzytkownika )
pomylka w adresie skutkuje podroza ze rzgowa do zgierza czyli prawie 80km w dwie strony i kolejnym dniem zwloki

GRATUlUje PROFESJONALIZMU Panowie z Iquitosa
przepraszam za tren ale naprawde sie wkurzylem :)

pozdrawiam
Andrzej Turczynowicz

imrasil
Moderator

Post autor: imrasil »

Właśnie tak się "buduje" zaufanie klientów.

Współczuję przejść.
[center]Obrazek[/center]
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
maniek

Post autor: maniek »

No Ja też miałem do czynienia z tym sklepem . Na zamówiony towar czekałem dokładnie 30 dni od przelania kasy na ich konto . Niestety po wielu telefonach musiałem zmienić trochę zamówienie z przyczyn braku towaru . :evil:
Sklepu nie polecam .

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Heh, myślałem, że gdzieś już tu ten sklep odradzałem... mnie też się nie udało odebrać ryb zamówionych, na szczęście kasę miałem dać przy odbiorze. Wystawiają masę produktów, których nie mają. Przy tym jeszcze kontakt z nimi jest kiepski.

tutusik

Post autor: tutusik »

Ja jak robie zakupy u Thundry czyli Iquitos'a zawsze dzwonie czy maja to na stanie :)
gg 2755526

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

O tym sklepie, a raczej o tym jak traktuja klientów słyszałem już na apisto.pl/fa
Nie mają dobrej opinii nie tylko ze względu na obsługe klienta ale również na posiadany towar. Osobiście gdybym kupował coś u nich to tylko na miejscu
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”