Witam
w srode zlozone zamowienie, w srode rano przelane pieniazki .... ten sam bank wiec za minute jest na koncie, wybrana wysylka kurierem bo mi sie spieszylo.
6 dni pozniej zaniepokojony nie zmieniajacym sie statusem na stronie oraz brakiem dostawy dzwonie do firmy i okazuje sie ze Pan nie zauwazyl mojej wplaty ... no coz zdarza sie ...
"przesylka jeszcze dzis zostanie spakowana"....
nastepnego dnia znow do nich dzwonie (bardzo mi sie spieszylo ... przeciez jakbym wiedzial ze to tyle trwa nie kupowalbym tutaj i nie wybieral kuriera tylko zwykla paczke)
"paczka jeszcze nie wyslana ale juz juz idzie do realizacji"
za 3 godziny telefon od Pana kompletujacego zamowienie z informacja ze jednej z 2 rzeczy nie ma na skladzie i ze moge zaczekac ewentualnie dadza mi cos innego w zamian( szczerze mowiac srednio pasujacego ale juz naprawde naprawde mi sie spieszy w koncu graty rozwalone w piatek restart a tu podlozy nie ma )
Godze sie na zamiane, zeby po kolejnej godzinie dostac telefon, ze jednak sie znalazlo i paczka jest skompletowana i gotowa do wyslania ..
"z samiutkiego rana"
nastepnego dnia o 18 zmienia sie status na stronie ze paczke wyslano.
Kolejnego dnia dzwoni kurier ze ma do mnie paczke w Zgierzu,
okazalo sie ze firma wyslala mi na adres kontaktowy a nie adres wysylkowy
(sa wyraznie oddzielone w formularzu rejestracyjnym uzytkownika )
pomylka w adresie skutkuje podroza ze rzgowa do zgierza czyli prawie 80km w dwie strony i kolejnym dniem zwloki
GRATUlUje PROFESJONALIZMU Panowie z Iquitosa
przepraszam za tren ale naprawde sie wkurzylem :)
pozdrawiam
Andrzej Turczynowicz
spostrzezenia dotyczace sklepu iquitos
- megalomaniacc
- Moderator