Paletki

ODPOWIEDZ
Arkadiusz

Paletki

Post autor: Arkadiusz »

Witam , gdzie w łodzi i okolicy kupię ładne palety? Zastanawiam się nad hodowlą pana Tomasza Łazarka koło poddębic, ktoś ma o nim zdanie? Pozdrawiam

discus6

Post autor: discus6 »

Jeżeli to mają być Twoje pierwsze paletki to polecam hodowlę Pana Mordarskiego z Częstochowy.Ryby sprzedaje na giełdzie na Równej.Zarówno ja jak i paru znajomych braliśmy ryby od niego i zawsze były to ryby zdrowe,wytrzymałe i bezproblemowe.
discus6

Arkadiusz

Nie sa to moje pierwsze placki , jeszcze 1,5roku temu mialem piekne duze pigeony i turkusy , niestety zostawilem je na okres wakacji pod inna opieka a dalej to juz bez komentarza.. :/ wiec zbiornik mam juz gotowy , teraz czekam tylko na zakupy, myslalem wlasnie nad panem Łazarkiem i panem Nowickim z katowic. Zalezy mi na rybach z pierwszego sortu a nie jakiś z defektami. Mozesz mi powiedziec w ktorym miejscu stoi pan Mordarski na rownej?

discus6

Arkadiusz pisze: Mozesz mi powiedziec w ktorym miejscu stoi pan Mordarski na rownej?
Hala z rybami.Przy dłuższej ścianie,bliższej Trasy Górna.Przy tej ścianie jest m.in. sklep morski BOTIA.
discus6

Arkadiusz

Czyli wchodząc wejsciem od gryzoni sciana na przeciwko? Ma same placki czy cos jeszcze?

discus6

Tak.Ma inne ryby też ale większość to paletki.
discus6

Arkadiusz

Dzieki za pomoc , bede szukal :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”