Ps. zakładam nowy temat bo nie znalazłem nic podobnego

zaiste ciekawa teoria..... :)Matrixowo pisze:testy i tak ci nic nie powiedzą Jabol.
Kod: Zaznacz cały
zmień "do dupy" na coś bardziej odpowiedniego. Pamiętaj że na forum zaglądają dzieciaki
Kompletnie się nie zgadzam, co ma sprzęt do gadania? Światło było podane, 2x18W, wiemy że to wystarczy żeby rośliny rosły. Skoro kwiatek nie podał, że podaje co2 to raczej tego nie robi, bo większość ludzi nie podaje co2. Z resztą to też nie jest konieczne żeby rośliny rosły. Filtry, grzałki itd nie mają większego wpływu, więc nie wiem co miałeś na myśli pisząc o sprzęcie... A informacje o parametrach i nawożeniu są właśnie kluczowe. Ja bym jeszcze poprosił o podanie obsady, bo dzięki temu wiadomo czy rośliny mają sporo żarcia czy nie. I jak z podmianami wody.Matrixowo pisze:Ważniejszymi informacjami są co ma w akwarium jeśli chodzi o sprzęt. wówczas można się więcej dowiedzieć. A do tego informacje czym nawozi i jakie ilości też wiele nam powiedzą.
powiem krotko: mylisz sieMatrixowo pisze:(...)są one w ogóle do dupy masakrycznie i rzadko kiedy dowiesz się z nich dokładnie ile czego masz.
Matrixowo pisze:Jak myślisz dlaczego mu źle rosną? bo w ogóle nie mają pożywki do życia.
Matrixowo pisze: tylko one wcale mało nie kosztują
Matrixowo pisze:a trzeba do szczęścia mieć wszystkie
Matrixowo pisze:A do tego informacje czym nawozi i jakie ilości też wiele nam powiedzą.