Napełnianie Co2
Ja WYMIENIŁEM butlę w Pabianicach za 30 zł - 6kg. Ulica Modrzewiowa- gazy techniczne.
Nie dość, że tanio, to nie martwimy się legalizacją, bo zawsze dostajemy "nową" butlę z aktualną legalizacją.
Jak się tam wjeżdża, to "sklep" nie prezentuje się najlepiej, ale ceny mają IMO super. Niestety nie wiem jak z kupnem butli, ale podejrzewam, że taniej niż na allegro :) Nie widziałem aby miał małe butle, więc nie wiem jak z napełnianiem małych.
Za to NIE POLECAM napełniania i kupna butli w Ksawerowie przy ul. Penelopy. Mimo, że mam do tego zakładu 100 metrów, zdecydowanie bardziej wolę jechać do Pabianic. BRak profesjonalizmu i olewanie sprawy. Na zamówioną butlę czekałem ponad miesiąc, i szef kazał mi przychodzić codziennie (z dnia na dzień miał jakąś wymówkę i prosił abym przyszedł na następny dzień). Po kilku próbach zdenerwowałem się i znalazłem gazy techniczne na Modrzewiowej w Pabianicach.
Nie dość, że tanio, to nie martwimy się legalizacją, bo zawsze dostajemy "nową" butlę z aktualną legalizacją.
Jak się tam wjeżdża, to "sklep" nie prezentuje się najlepiej, ale ceny mają IMO super. Niestety nie wiem jak z kupnem butli, ale podejrzewam, że taniej niż na allegro :) Nie widziałem aby miał małe butle, więc nie wiem jak z napełnianiem małych.
Za to NIE POLECAM napełniania i kupna butli w Ksawerowie przy ul. Penelopy. Mimo, że mam do tego zakładu 100 metrów, zdecydowanie bardziej wolę jechać do Pabianic. BRak profesjonalizmu i olewanie sprawy. Na zamówioną butlę czekałem ponad miesiąc, i szef kazał mi przychodzić codziennie (z dnia na dzień miał jakąś wymówkę i prosił abym przyszedł na następny dzień). Po kilku próbach zdenerwowałem się i znalazłem gazy techniczne na Modrzewiowej w Pabianicach.
Słuchajcie ;Łęczycka-ok ale na strzelców jęśli wcześniej zadzwonisz i się dogadasz to nawet możesz zostawić butle w sklepie obok nabiją i sobie odbierzesz póżniej, wcześniej lepiej zadzwonić bo są z rana albo dopiero ok 15 ,jak zjadą z terenu.Mało tego to kiedyś wymieniłem butle 1,5 na 6 kg za free!!! Nawet nabili ja ,nowy zawór dali ,odmalowana i świeża legalizacja!!Widzą że przychodzę regularnie to poszli mi na rękę....ja ich bardzo chwale i polecam ,cena nabicia też atrakcyjna.
Ostatnio zmieniony 2012-02-28, 12:06 przez syjon, łącznie zmieniany 1 raz.
Malawi
Gdzieś wyczytałem, że ktoś nie chce wymienić nowej butli na "starą". Czemu? Ja też sobie kupiłem nową i miała może 3 m-ce ale wymieniłem ją. Co za różnica? Chyba liczy się bardziej to co jest w środku a nie to jak wygląda na zewnątrz. No chyba, że ktoś woli bardziej chwalić się butlą niż akwarium :)
A tak na poważnie, jest jakaś rażąca różnica między nowiutką a używaną? Zawory niesprawne czy coś?
A tak na poważnie, jest jakaś rażąca różnica między nowiutką a używaną? Zawory niesprawne czy coś?
Tak dobrze wyczytałeś, ja nie chce wymieniac nowej swojej na starą, stoi ona w widocznym troche miejscu i jest ładnie pomalowana, kiepskowygladałaby jakas pordzewiała lub poobijana... zreszta, kazdy ma swoje życzenia i jako klient moge sobie zyczyc aby napełnili moja butle a nie wymieniac na poobijana butle. SKorzystam zatem z oferty firmy, która takowa usługe wykona a nie da mi inna butlę na odczepne.
Ostatnio zmieniony 2012-02-28, 14:58 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
Rąbień ul.Aleksandrowska .... numeru teraz nie pamiętam ale Łukasz jadąc od nas za Boryną po lewej stronie. Mi tam napełniają i jak się zawieze rano to na popołudnie już bywa, a najpóźniej na drugi dzień i wszystko w tej samej ładnej butli.lukaszLDZ pisze:SKorzystam zatem z oferty firmy, która takowa usługe wykona a nie da mi inna butlę na odczepne.
Panele, Podbitki - Solidnie
Pozdrawiam
Romek
Pozdrawiam
Romek
Ja od kad mam butle,to jade na Strzelcow Kaniowskich 56 do Konspzetu.
Tam napelnianie jest od reki,kwestia 5 minut.
Tam napelnianie jest od reki,kwestia 5 minut.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Dzieki Romek podjade tam, przed zamontowaniem butli w wiekszym akwarium, napełnie ją,w tym małym chodzi juz ze 3 miechy , wiec nie wiem ile tam gazu jest, dobije ją po prostuBolek1984 pisze:Rąbień ul.Aleksandrowska .... numeru teraz nie pamiętam ale Łukasz jadąc od nas za Boryną po lewej stronie. Mi tam napełniają i jak się zawieze rano to na popołudnie już bywa, a najpóźniej na drugi dzień i wszystko w tej samej ładnej butli.lukaszLDZ pisze:SKorzystam zatem z oferty firmy, która takowa usługe wykona a nie da mi inna butlę na odczepne.
Ostatnio zmieniony 2012-03-01, 10:05 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
- krzych0062
- krzych0062