Gdzie w Łodzi kupić sole?

Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

piona3 pisze:Ja sie pytam ciebie o numer stoiska ..Jak wejdziesz na Orła ..na żużel to każdy ci pokaże Pione....
A ja Ci mówię, że nie podam numeru stoiska, bo go nie znam jeszcze, po nowym roku dopiero będę wiedziała, czy to miejsce, w którym byłam ostatnio będzie już mi przypisane na stałe. Nie trudno mnie znaleźć, szukaj np. po roślinach. Przykładowo-nikt na Starcie nie ma np.erectusa, są jakieś kobitki, ale one mają głównie jakieś "suszki-czyt.emersy", ja mam rośliny z hodowlii akwariowej-jak ktoś jest obeznany, to widać różnicę w stos. do tych pierwszych. Emersy często"stoją" jak kwiaty w doniczkach na stołach u sprzedających, mają inny wygląd.
Także możesz szukać np. obierając trop wspomnianego erectusa lub szukaj kostki ow z krewetkami :-) .
Ostatnio zmieniony 2011-12-27, 21:27 przez Zafira, łącznie zmieniany 2 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

spike1975

Post autor: spike1975 »

sama się każesz szukać "obierając trop wspomnianego erectusa" a potem masz pretensje o nieodpowiednie żarty? :)

normalnie brak logiki :)

a mówiąc serio to czy można u ciebie kupić zestaw soli? bo jak tak to wybrałbym się na start w niedzielę zamiast cudować coś z jakimiś wysyłkami.
(\ /)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Awatar użytkownika
Zafira

spike1975 pisze:sama się każesz szukać "obierając trop wspomnianego erectusa" a potem masz pretensje o nieodpowiednie żarty? :)
Szukajcie a znajdziecie, niestety ale zmieniałam 2 razy miejsce i dlatego tak to ujęłam.Teraz zapraszam już docelowo na stoisko 7-8, mam wszystkie potrzebne sole do nawożenia :-).
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

spike1975

no i bęc :)
(\ /)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

ale dziś Cię nie było... nie ładnie :P

(ps mam nadzieję, że wszystko ok)
Co by tu napisać... :-P

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Hm...każdemu zdarzy się zachorować...przecież to ludzka przypadłość niestety :-/
Ale nie martwcie się, przecież to nie koniec świata, będą kolejne giełdy ;-)

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

nie mów, że po piątkowej imprezie?? do której balowaliście :P

Awatar użytkownika
Zafira

Przepraszam Spike, niestety z przyczyn ode mnie niezależnych, nie mogłam być dzisiaj na giełdzie, choroba mnie powaliła totalnie :-(.3Runer-nie, nie ma to związku ze spotkaniem akwarystycznym.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

to powrotu do zdrowia życzę Zafirko :)

spike1975

spoko, myślę że moje zielsko przetrwa jeszcze tydzień bez soli. a przynajmniej kupiłem trochę mrożonek.
(\ /)
(O.o)

Prospero
Administrator

Post autor: Prospero »

:) Z Zafirą to jest tak, że przyciąga swoim wdziękiem na stoisko a że tylko Ona nie jest tam na sprzedaż :) pozostaje nic innego jak kupować jedne z najładniejszych i zdrowych roślinek na rynku :) Nawet "małe ścinki" będą fajnie rosły a to już też o czymś świadczy w jakiej kondycji są baniaki w której żyją (te roślinki) :) A dzisiaj to nawet mały tłumik tam się kręcił :) Fajnie wiedzieć, że można teraz też lokalnie sole kupować ... puki co mam jeszcze zapas ale już wiem gdzie szukać.

Awatar użytkownika
Zafira

Prospero, dziękuję za miły komentarz :-). Tak, z reguły jest tłumik od rana,a wszyscy zainteresowani akwarystyką roślinną, zapraszam do rozmów o nawożeniu na żywo, bo to jednak nie to samo, co na piśmie, łatwiejszy przekaz i szybka wymiana myśli oraz spostrzeżeń ;-).
Ostatnio zmieniony 2012-03-18, 23:09 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Prospero
Administrator

Nie ma za co :) Prawdę mówię roślinki, które od Ciebie dostałem rok i więcej temu mają się dobrze do dziś więc ... :) a dziś troszkę nie było czasu na pogaduchy zresztą ja mało gadam a dużo kupuję :oops: ... odżywam po ostatnim roku no i przyszedł też czas na mały upgrade hardware'u baniaczka :) w końcu się wziąłem i zrobiłem dodatkowe 90W (miało zejść z 1.5h zeszło pół dnia) więc roślinki będą też musiały co jeść :) Na giełdzie planuję być 1....

BTW. Mam nadzieję, że mając teraz ~0.84W/L będę w końcu mieć u siebie upragnionego Heńka :)
Ostatnio zmieniony 2012-03-18, 23:24 przez Prospero, łącznie zmieniany 3 razy.

Prospero
Administrator

No i zonk.. skończył się nawóz ja do szuflady a tam też bida....

Ktoś coś będzie zamawiał lub ma w nadwyżkach?
Ostatnio zmieniony 2012-05-13, 22:47 przez Prospero, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Rośliny, Nawożenie i Pielęgnacja, CO2, Podłoża”