Gdzie w Łodzi kupić sole?

lukaszLDZ

Post autor: lukaszLDZ »

Wystarczy sie wczesniej zakrecic i zamowic z allegro, koszt zestwu na 3 miechy gdzies albo i lepiej to ok 16zł - 18zł ( nie pamiętam) razem z wysyłką. ;-) Zapakowane z osobna każdy woreczek, do tego strzykawka i jakies kulki gliniano torfowe. Polecam. Chyba, że ktos woli nam miejscu. ;-)
Łukasz

Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

lukaszLDZ pisze:Wystarczy sie wczesniej zakrecic i zamowic z allegro, koszt zestwu na 3 miechy gdzies albo i lepiej to ok 16zł - 18zł ( nie pamiętam) razem z wysyłką. ;-) Zapakowane z osobna każdy woreczek, do tego strzykawka i jakies kulki gliniano torfowe. Polecam. Chyba, że ktos woli nam miejscu. ;-)
Temat brzmi "gdzie w Łodzi kupić sole?", przez neta to wiadomo,że wszystko można zamówić, tylko trzeba czekać i dochodzi koszt przesyłki. Wiele rzeczy też lepiej zobaczyć na żywo, nie chodzi mi tu akurat o sole ;-) .
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

jabol

Post autor: jabol »

Zafira pisze: Wiele rzeczy też lepiej zobaczyć na żywo, nie chodzi mi tu akurat o sole ;-) .

no nieeeee Małgoś..... coz za brak skromnosci ...... :mrgreen:

Hex

Post autor: Hex »

no fakt Małgosie lepiej zobaczyć na żywo;p ( no żeby nie było znacznie lepiej się rozmawia patrząc w oczy ) prawda panowie i panie ;p

Awatar użytkownika
Zafira

O jaaa..akurat myślałam o roślinach, które lepiej zobaczyć na żywo, niż przez neta, bo przez neta nie zawsze są zgodne z opisem czy deklarowaną ilością.
Hex-nie zapędzaj się tak, staram się podchodzić profesjonalnie do tego, co robię, moja uroda sama w sobie nie sprawia,że np. rośliny u mnie rosną od patrzenia na mnie..
Ostatnio zmieniony 2011-12-25, 14:59 przez Zafira, łącznie zmieniany 5 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Hex

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jabol

Post autor: jabol »

Zafira pisze:O jaaa..akurat myślałam o roślinach,.

http://tnij.org/orom

:mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2011-12-25, 08:41 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Hex pisze:no fakt Małgosie lepiej zobaczyć na żywo
Oj grabisz sobie chłopaku, grabisz...czego dowód dała Zafira
Zafira pisze:Hex-nie zapędzaj się tak,
Trochę więcej taktu by się zdało z Twej strony...Prawda? :-P

Hex

dobrze już będę śmiertelnie poważny. Przepraszam jeśli Cię uraziłem pani Zafiro ;]

Awatar użytkownika
Zafira

Hex pisze:dobrze już będę śmiertelnie poważny. Przepraszam jeśli Cię uraziłem pani Zafiro ;]
Odbieram to jako dość złośliwy sarkazm Kuba ;-) .
A tak po za tym, chyba nie zrozumiałeś mojego przesłania i tego o co mi chodzi. Postaraj się zrozumieć, że jestem kobietą,a one mają inne myślenie, od mężczyzn..dodatkowo jest Nas-kobiet niewiele na tym forum, czy ogólnie w akwarystyce stosunkowo niewiele..chyba należy się Nam jakiś szacunek prawda?, zwłaszcza, że to jest forum w większości męskie..teksty o patrzeniu w oczy odbieram za płytkie i nie na miejscu, nie przystoi mężczyźnie i w jakiś sposób dotyka to mnie w sposób niezbyt fajny ;-).
Ostatnio zmieniony 2011-12-25, 20:03 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Awatar użytkownika
krzych0062

Zafira pisze:.teksty o patrzeniu w oczy odbieram za płytkie i nie na miejscu, nie przystoi mężczyźnie ;-) .
Jeśli w ogóle do tego miana dorósł...Bo mi się wydaje, że nie za bardzo :-P

jacek7110

Post autor: jacek7110 »

Zafira pisze:
Hex pisze:A tak po za tym, chyba nie zrozumiałeś mojego przesłania i tego o co mi chodzi. Postaraj się zrozumieć, że jestem kobietą,a one mają inne myślenie, od mężczyzn..dodatkowo jest Nas-kobiet niewiele na tym forum, czy ogólnie w akwarystyce stosunkowo niewiele. chyba należy się Nam jakiś szacunek prawda?, zwłaszcza, że to jest forum w większości męskie.
a dlaczego???

myślę że tu liczy się praktyka i wiedza...

Hex

jacek7110 zmień swój post bo wygląda jak ja bym to napisał a to mija się z prawda z góry dziękuję

Awatar użytkownika
krzych0062

jacek7110 pisze:a dlaczego???

Chyba sam nie wiesz co piszesz...Bo z Zafirą to nawet kawałka pierwszej rundy nie wytrzymasz w pojedynku na wiedzę i praktykę... ;-)

Awatar użytkownika
Zafira

jacek7110 pisze:
Zafira pisze:
Hex pisze:A tak po za tym, chyba nie zrozumiałeś mojego przesłania i tego o co mi chodzi. Postaraj się zrozumieć, że jestem kobietą,a one mają inne myślenie, od mężczyzn..dodatkowo jest Nas-kobiet niewiele na tym forum, czy ogólnie w akwarystyce stosunkowo niewiele. chyba należy się Nam jakiś szacunek prawda?, zwłaszcza, że to jest forum w większości męskie.
a dlaczego???

Oczywiście, ale mężczyźni nie spotykają się raczej z komentarzami na swój temat, a kobiety tak, czasem jest to miłe i ze smakiem, a czasem nie zawsze w dobrym tonie ;-), co może stawiać kobiety w nieco złym świetle i uderzać w ich godność .
A wspomniana praktyka i wiedza-czyli jakiś powiedzmy profesjonalizm, czasem maleje w oczach mężczyzn proporcjonalnie do przykładowo-wielkości biustu kobiety.I to nie jest sprawiedliwe.Ale nie globalizuję, bo nie wszyscy tak postrzegają kobiety i wyrażają się o nich w sposób krzywdzący ;-).
Powiem wprost, czasem wkurzające jest, że uroda odbiera kobiecie na wstępie 90% jej inteligencji-w oczach NIEKTÓRYCH mężczyzn, na szczęście tylko niektórych ;-).
Ostatnio zmieniony 2011-12-25, 23:52 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Rośliny, Nawożenie i Pielęgnacja, CO2, Podłoża”