Temat brzmi "gdzie w Łodzi kupić sole?", przez neta to wiadomo,że wszystko można zamówić, tylko trzeba czekać i dochodzi koszt przesyłki. Wiele rzeczy też lepiej zobaczyć na żywo, nie chodzi mi tu akurat o solelukaszLDZ pisze:Wystarczy sie wczesniej zakrecic i zamowic z allegro, koszt zestwu na 3 miechy gdzies albo i lepiej to ok 16zł - 18zł ( nie pamiętam) razem z wysyłką.Zapakowane z osobna każdy woreczek, do tego strzykawka i jakies kulki gliniano torfowe. Polecam. Chyba, że ktos woli nam miejscu.
Odbieram to jako dość złośliwy sarkazm KubaHex pisze:dobrze już będę śmiertelnie poważny. Przepraszam jeśli Cię uraziłem pani Zafiro ;]
Zafira pisze:a dlaczego???Hex pisze:A tak po za tym, chyba nie zrozumiałeś mojego przesłania i tego o co mi chodzi. Postaraj się zrozumieć, że jestem kobietą,a one mają inne myślenie, od mężczyzn..dodatkowo jest Nas-kobiet niewiele na tym forum, czy ogólnie w akwarystyce stosunkowo niewiele. chyba należy się Nam jakiś szacunek prawda?, zwłaszcza, że to jest forum w większości męskie.
myślę że tu liczy się praktyka i wiedza...
jacek7110 pisze:Oczywiście, ale mężczyźni nie spotykają się raczej z komentarzami na swój temat, a kobiety tak, czasem jest to miłe i ze smakiem, a czasem nie zawsze w dobrym tonieZafira pisze:a dlaczego???Hex pisze:A tak po za tym, chyba nie zrozumiałeś mojego przesłania i tego o co mi chodzi. Postaraj się zrozumieć, że jestem kobietą,a one mają inne myślenie, od mężczyzn..dodatkowo jest Nas-kobiet niewiele na tym forum, czy ogólnie w akwarystyce stosunkowo niewiele. chyba należy się Nam jakiś szacunek prawda?, zwłaszcza, że to jest forum w większości męskie.
myślę że tu liczy się praktyka i wiedza..., co może stawiać kobiety w nieco złym świetle i uderzać w ich godność .
A wspomniana praktyka i wiedza-czyli jakiś powiedzmy profesjonalizm, czasem maleje w oczach mężczyzn proporcjonalnie do przykładowo-wielkości biustu kobiety.I to nie jest sprawiedliwe.Ale nie globalizuję, bo nie wszyscy tak postrzegają kobiety i wyrażają się o nich w sposób krzywdzący.
Powiem wprost, czasem wkurzające jest, że uroda odbiera kobiecie na wstępie 90% jej inteligencji-w oczach NIEKTÓRYCH mężczyzn, na szczęście tylko niektórych.