Możesz dokładnie powiedzieć gdzie to jest .FLOW pisze:nie daleko ul.Puszkina jest straz pozarna... tam rowniez nabijaja ;)
Napełnianie Co2
Moje szkiełko
http://akwarysci.com/forum/viewtopic.php?p=83723#83723
http://akwarysci.com/forum/viewtopic.php?p=83723#83723
Jak sie jedzie Dąbrowskiego i jest wiadukt to gdzies tam w okolicy :p mozna tam dojechac autobusem 69
Mój blog: http://fl0w.flog.pl/
byłem tam wczoraj na Wedmanowej u strażaków i oczy przewracali, że nie nabijają butli
i nigdy tego nie robili może ktoś napisać dokładnie czy to na 100% straż pożarna na wedmanowej a może są tam dwie różne jednostki?
ps. tam mam blisko i pasowało by mi - na strzelców kasują 18 zyta za 1,5 kg i daleko dla mnie
i nigdy tego nie robili może ktoś napisać dokładnie czy to na 100% straż pożarna na wedmanowej a może są tam dwie różne jednostki?
ps. tam mam blisko i pasowało by mi - na strzelców kasują 18 zyta za 1,5 kg i daleko dla mnie
- neo_corporation
Polecam punkt "Konsprzęt" przy ul. St. Kaniowskich 53.
wczoraj napełniałem butle 6l policzyli mi 28 zł
za 160 zł można kupić 1,5 butle pełną z legalizacją na 10 lat
jak się da im starą butle 6 bez legalizacji to trzeba za: legalizacje, wymianę zaworu na nowy, napełnienie zapłacić: 100 - 110 zł można utargować
wczoraj napełniałem butle 6l policzyli mi 28 zł
za 160 zł można kupić 1,5 butle pełną z legalizacją na 10 lat
jak się da im starą butle 6 bez legalizacji to trzeba za: legalizacje, wymianę zaworu na nowy, napełnienie zapłacić: 100 - 110 zł można utargować
technik drogowiec
studia geodezyjne w trakcie --> dopełniło się .inż :D
studia geodezyjne w trakcie --> dopełniło się .inż :D
POLECAM WYMIANE I NABIJANIE BUTLI CO2 W FIRMIE "GAMI" NA FRANCISZKAŃSKIEJ 82 .BARDZO MIŁA FACHOWA OBSŁUGA .SUPER CENY BUTLA 6KG CO2 - 18 ZŁ , A 1,5KG 10 ZŁ .MOŻNA RÓWNIERZ U NICH KUPIĆ BUTLE Z LEGALIZACJA NA 10 LAT 6 KG-160 ZŁ A 1,5KG-120ZŁ ! DLA MNIE REWELACJA NIKT ZA TĄ CENE NIE MA GAZU CO2 W ŁODZI !!! 

Ale na forum nie krzyczymy, proszę o poprawienie!tommas pisze:POLECAM WYMIANE I NABIJANIE BUTLI CO2 W FIRMIE "GAMI" NA FRANCISZKAŃSKIEJ 82 .BARDZO MIŁA FACHOWA OBSŁUGA .SUPER CENY BUTLA 6KG CO2 - 18 ZŁ , A 1,5KG 10 ZŁ .MOŻNA RÓWNIERZ U NICH KUPIĆ BUTLE Z LEGALIZACJA NA 10 LAT 6 KG-160 ZŁ A 1,5KG-120ZŁ ! DLA MNIE REWELACJA NIKT ZA TĄ CENE NIE MA GAZU CO2 W ŁODZI !!!
Potwierdzam GAMI jest ok - miałem wątpliwości co do wymiany butli ale się zdecydowałem
i nie żałuje - butlę na wymiane dostaje się nowe z zabezpieczonym zaworem folią, odpowiednio pomalowana wg. norm UE oraz z informacją, że w butli jest co2 spożywczy jak dla mnie pełen profesjonalizm i cena b. przystępna 10zł za 1,5 KG.
Na Strzelców K. od ręki jak zwykle ale 18 zł. choć dziś było nie czynne, zjechałem sie na próżno i dlatego odwiedziłem GAMI:)
i nie żałuje - butlę na wymiane dostaje się nowe z zabezpieczonym zaworem folią, odpowiednio pomalowana wg. norm UE oraz z informacją, że w butli jest co2 spożywczy jak dla mnie pełen profesjonalizm i cena b. przystępna 10zł za 1,5 KG.
Na Strzelców K. od ręki jak zwykle ale 18 zł. choć dziś było nie czynne, zjechałem sie na próżno i dlatego odwiedziłem GAMI:)
Ostatnio zmieniony 2010-03-09, 19:28 przez Szubek, łącznie zmieniany 1 raz.
- martinezsanchez
Ja także nabijam w GAMI...i powim, że jestem zadowolony
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
- martinezsanchez
n oto lipa...dobrze, ze wymienilem 1.5kg na 6kg...mam wiecej czasu by znalzec kogos:)
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
Dziś nabijałem butle w Margazie w Zgierzu. Dowidziałem się kilka rzeczy:
Nabicie 1.5kg kosztuje 15 zł 6 kg 25 zł ale ale
Jeśli mamy ich butle lub się ładnie uśmiechniemy wymienią nam butle na nowa już nabitą za 10 zł przy 1.5 kg lub 20 przy 6 kg butli.
Nabijają od ręki. Mnie zajęło to jakieś 10 min.
Nabicie 1.5kg kosztuje 15 zł 6 kg 25 zł ale ale
Jeśli mamy ich butle lub się ładnie uśmiechniemy wymienią nam butle na nowa już nabitą za 10 zł przy 1.5 kg lub 20 przy 6 kg butli.
Nabijają od ręki. Mnie zajęło to jakieś 10 min.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr