z góry dziękuje za pomoc

Bla bla blaa...a jakie stężenia "trzymasz", choćby P?rafikfi pisze:nawożę metoda EI
Na jaki litraż jest to światełko i czy nie uważasz, że jest ono zbyt monotonne i "landrynkowe"?rafikfi pisze:oświetlenie 1x54w grolux 2x39w grolux i aquastar
Rozumiem, że potas masz wyliczony z wszystkich soli a nie tylko z K2SO4?rafikfi pisze:nawozy mam rozrobione do takich stężeń
I jest w odpowiedniej proporcji do Ca?rafikfi pisze:Magnez (Mg) 10ppm na tydzień
Hm...jest to oświetlenie na dolnej granicy stosowania EI...sam mam 2x38+2x54W na akwa 200lrafikfi pisze:oświetlenie jest na akwarium 240 L może i trochę landrynkowe a jakie świetlówki by kolega radził
Niekoniecznie...wystarczy, jak się dowiesz w wodociągach ile Ca jest w kranówie, której używasz...no chyba, że używasz RO?rafikfi pisze:czy magnez jest w odpowiedniej proporcji do Ca to nie wiem nie robiłem testów myślałem ze się obędzie ale widze ze trzeba zakupić
No faktycznie nie wygląda zbyt ciekawie a i "czerwone" światło gorzej dociera do dolnych partii w akwarafikfi pisze:co do światełka to pewnie zrobię jak kolega radzi bo średnio mi sie to podoba
A nie ma gdzieś w necie takiej informacji? Powinna byćrafikfi pisze:czyli trzeba będzie udać się do wodociągów
Nie ma za co, wszak to forumrafikfi pisze:co do światełka to dzięki za podpowiedz
Wielce prawdopodobne, bo i w wielu sklepach i hurtowniach-nie tylko w Łodzi-jest problem z tymi świetlówkami...niestetyrafikfi pisze:u mnie to sklepy marnie sa zaopatrzone i takich świetlówek nie dostane
Szczerze wątpię w takie "cuda", zwłaszcza, że są to T-5ki...jedynie druga opcja wchodzi w rachubębarttru pisze:to 865 powinieneś dostać bez problemu. A jeśli im zleży na kliencie to ci zamówią