Szklane rurki do filtra Eheim 2222
Szklane rurki do filtra Eheim 2222
Witam poszukuje do kupienia szklanych rurek do wylotu i czerpania wody z filtra. Wiem że można kupić je w Aqua Art ale cena jest zaporowa. Za sam wylot (kupując przez Internet) życzą sobie 235zł + przesyłka.
Piszę to ponieważ podobnie sprawa cenowo miała się z dyfuzorem CO2, a bardzo ładny szklany na Starcie kupiłem za 20zł.
Piszę to ponieważ podobnie sprawa cenowo miała się z dyfuzorem CO2, a bardzo ładny szklany na Starcie kupiłem za 20zł.
Damian
Do wyboru, do koloru: http://pet-supplies.shop.ebay.com/i.htm ... m270.l1313
Dzięki Panowie za szybką odpowiedź:
1. matiolo1 o to chodziło przykładowo za wylot 12,57$x2,85zł=35,8PLN Niestety nie mam konta walutowego i cała procedura była by bardzo zagmatwana.
2. chodysVR6 faktycznie mają promocję 125zł+kurier13,99= 138,99zł Nie jest źle, choć szału ciał też nie ma. Szkoda że to Kraków, qrcze zastanawiam się że dosyć prężnie działa akwarystyka w Łodzi. Może gdzieś w łódzkim sklepie?
Swoją drogą w RA naprawdę ładnie wykonane to szkło.
1. matiolo1 o to chodziło przykładowo za wylot 12,57$x2,85zł=35,8PLN Niestety nie mam konta walutowego i cała procedura była by bardzo zagmatwana.
2. chodysVR6 faktycznie mają promocję 125zł+kurier13,99= 138,99zł Nie jest źle, choć szału ciał też nie ma. Szkoda że to Kraków, qrcze zastanawiam się że dosyć prężnie działa akwarystyka w Łodzi. Może gdzieś w łódzkim sklepie?
Swoją drogą w RA naprawdę ładnie wykonane to szkło.
Damian
-
Poszukam później maila do gościa który mi dmuchał kiedyś takie rurki.
Co prawda w moich rękach kilka się połamało ale na nacięciach no i nie obchodziłem się z tym zbyt dobrze ;)
Ode mnie nie wziął akurat ani złotówki ale podejrzewam że za taki wylot to by wziął ze 20zł a nie 250 :D
Jak bym się nie odezwał w ciągu 2 dni proszę mnie pogonić :P
Co prawda w moich rękach kilka się połamało ale na nacięciach no i nie obchodziłem się z tym zbyt dobrze ;)
Ode mnie nie wziął akurat ani złotówki ale podejrzewam że za taki wylot to by wziął ze 20zł a nie 250 :D
Jak bym się nie odezwał w ciągu 2 dni proszę mnie pogonić :P
-
Obiecałem dać znać jak wyszło ... więc komplet kosztował mnie 20zł. Zamówiłem sobie odrazu 5 k.,niestety jeden rozleciał się odrazu w podróży mimo iż było naprawde staranie zapakowane. Stosunek jakości do ceny - bardzo dobry. Kontakt konkretnie i przyjemnie. Jeszcze raz dzięki michallodz za namiary.
A jak wyszło można zobaczyć na: TUhttp://www.jaskolski.pl/galeria/swf/rurki.swf
A jak wyszło można zobaczyć na: TUhttp://www.jaskolski.pl/galeria/swf/rurki.swf
Damian
-
Proponuję wcześniej choć trochę poszukaćmichallodz pisze:artglass@wp.pl

Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.
-