Woreczki na wkłady do filtra
Woreczki na wkłady do filtra
macie jakieś pomysły w co można wrzucić ceramikę żeby ja do kubełka wsadzić ? Jakieś woreczki, pojemniki ?
Moja była Tanganika -
- megalomaniacc
- Moderator
Bo nie chcę je wsypywać luzem do kubełka, a niema oryginalnie żadnych koszyczków w kubełku.
Znalazłem coś takie w rybarium po5zł z groszem
Znalazłem coś takie w rybarium po5zł z groszem
Ostatnio zmieniony 2009-05-18, 14:10 przez cina, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja była Tanganika -
jaki filtr chodzi o rodzaj przepływu
najlepsze najtańsze rozwiązania
pończocha żony to w sumie załatwia kilka woreczków od razu :)
siatki przeciw owadom to już zakup w sklepie :)
jeżeli jesteś typem majsterkowicza-szwaczką to mogę ci dać tkaninę o nazwie WOAL dawniej stosowało się go na siatki "do robaczków" mam chyba ze 3-4 rodzaje "ziarnistości " oczek :)
najlepsze najtańsze rozwiązania
pończocha żony to w sumie załatwia kilka woreczków od razu :)
siatki przeciw owadom to już zakup w sklepie :)
jeżeli jesteś typem majsterkowicza-szwaczką to mogę ci dać tkaninę o nazwie WOAL dawniej stosowało się go na siatki "do robaczków" mam chyba ze 3-4 rodzaje "ziarnistości " oczek :)
Tak właśnie pomyślałem że tą funkcję mogłaby też spełnić myjka z plastikowej siatki - wystarczy rozciąć nitkę która ją splątuje. Z tego co pamiętam to jest ona robiona z takiego zwiniętego w kulkę rękawa, więc wystarczy przyciąć na odp. długość i związać końce.

To akurat myślę że można wykorzystać do dużo przyjemniejszych celówpirania pisze:najlepsze najtańsze rozwiązania
pończocha żony

Zaciągnąć na głowę i do bankuimrasil pisze:To akurat myślę że można wykorzystać do dużo przyjemniejszych celów

[9L] Korytko: ?
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98