Atlas co to za firma??? czy to kolejne perfidnie chińskie wy
Atlas co to za firma??? czy to kolejne perfidnie chińskie wy
Witam, jak w temacie proszę o jakieś słowo na temat filtrów kubełkowych firmy atlas, podobno cena sensowna, komplet z wkładami, tylko pytanie czy nie jest to bardzo perfidnie chińska produkcja zwana popularnie bublem.
Ostatnio zmieniony 2013-02-24, 15:36 przez DoDo, łącznie zmieniany 1 raz.
Słyszałem o takiej firmie ale ona robi filtry na rurowe do wody pitnej a nie kubełki do akwarium.
Osobiście to dałbym sobie spokój , bez przesady filtry do akwarum w tej chwili nie kosztują już nie wiadomo ile żeby tak kombinować.
Kup jakiś markowy filtr ,masz wtedy normalną gwarancję 36 m-cy a czasem nawet dłużęj a na bubel z Chin max 24 ,wydasz raptem te sto pare złotych więcej i przynajmniej ci podłogi nie zaleje .
Osobiście to dałbym sobie spokój , bez przesady filtry do akwarum w tej chwili nie kosztują już nie wiadomo ile żeby tak kombinować.
Kup jakiś markowy filtr ,masz wtedy normalną gwarancję 36 m-cy a czasem nawet dłużęj a na bubel z Chin max 24 ,wydasz raptem te sto pare złotych więcej i przynajmniej ci podłogi nie zaleje .
Ja mam go aktualnie u siebie już drugi rok i żadnych problemów jak na
razie ,pracuje w 180 litrach i dodatkowo pompuje przez reaktor 1000 aquamedica do co2 i daje rade.
razie ,pracuje w 180 litrach i dodatkowo pompuje przez reaktor 1000 aquamedica do co2 i daje rade.
Ostatnio zmieniony 2013-02-10, 14:27 przez behemoth, łącznie zmieniany 1 raz.