Zewnetrzne tlo dla Akwarium

podziel się pomysłami
Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

padrem pisze:mazalem lakierami o roznej barwie, ale stopniowo polozylem najpierw jedna gruba warstwe czarnego po czym polozylem warstwe czerwonego a nastepnie zoltego i zielonego odczekalem okolo minuty anawet mniej przycisnalem gazeta miejsce gdzie pomalowalem
Wiesz...jakieś 30-35lat temu w takie mozaiki oprawiało się grube zeszyty, książki, dzienniki szkolne... ;-) Ale żeby to miało być tło do akwarium? Hm...malarze impresjoniści, prymitywiści byli doceniani po śmierci, więc może i Twoja metoda też się kiedyś przyjmie... :-P Bez urazy :-)

padrem

Post autor: padrem »

ja nie nakazuje nikomu robic tak jak ja, podaje tylko pomysly ktore moze ktos wykorzystac w dowolny sposob, moim zdaniem lepsze jest to niz nic a wykorzystac mozna styropian ktory nie kosztuje majatek i jakies niewykorzystane resztki farb w puszkach cisnieniowych
pozdrawiam ;)

Lukiki

Post autor: Lukiki »

padrem pisze:moim zdaniem lepsze jest to niz nic
Dla większości jesteś w błędzie.
W zasadzie nie temat i nie sens o dyskutowanie głębsze o tym.
Ważne,że Tobie się ,to podoba i cieszy Twoje oko.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

ja myślę, ze warto by pokazać efekt, może by to wyprostowało ten lekki spór, czasem z czegoś banalnego można zrobić cudo
Co by tu napisać... :-P

padrem

mysle ze niebawem sie zbiore pokazac to tlo narazie nie mam czasu aby je skonczyc, duzo tu zalezy od mojej pracy jesli sie troche zwolni to dokoncze i zaprezentuje

magdalenka65

Post autor: magdalenka65 »

Najlepiej kupić gotowe w sklepie.
Ostatnio zmieniony 2012-11-03, 15:51 przez magdalenka65, łącznie zmieniany 2 razy.

padrem

ja zrobilem moje pierwsze tlo ze styropianu do 64 L wypalilem jednak nie swieca tylko opalarka do okien ;) ten efekt naprawde jest swietny, tylko nie wpadlem na pomysl z gabka i meczylem sie pedzelkiem artstycznym ;)

slawomirdyl

Post autor: slawomirdyl »

Styropian jest faktycznie fajnym materiałem można robić cudeńka sam to kiedyś robiłem
slawomirdyl

ODPOWIEDZ

Wróć do „DIY [Zrób to Sam]”