[525l]Black River - Yorki
No ba
Jestem z nich bardzo zadowolony, tym bardziej że poprowadziłem je od ok. 5cm maluszków do 15-16cm osobników w pół roku i żadna mi nie skarłowaciała 
Nad akwarium będzie zielono.
W budowie mam ściankę z korka prasowanego(takiego jak w terrariach używam) na której będą posadzone głównie storczyki i trzykrotki, ale nie mówię że tylko te rośliny.
Na razie skromnie

Mały storczyk - listki pojawiły się na kwiatostanie i po przekwitnięciu zaczęły usychać, wtedy uciechałem go z obu stron i posadziłem tu. Po tygodniu z boku zaczyna wychodzić nowa roślina :)

Nad akwarium będzie zielono.
W budowie mam ściankę z korka prasowanego(takiego jak w terrariach używam) na której będą posadzone głównie storczyki i trzykrotki, ale nie mówię że tylko te rośliny.
Na razie skromnie

Mały storczyk - listki pojawiły się na kwiatostanie i po przekwitnięciu zaczęły usychać, wtedy uciechałem go z obu stron i posadziłem tu. Po tygodniu z boku zaczyna wychodzić nowa roślina :)

Ostatnio zmieniony 2011-06-30, 13:15 przez yorki111, łącznie zmieniany 1 raz.
W akwarium zamieszkał haremik A. agassizii. Dojdzie prawdopodobnie jeszcze jeden 
Samczyk

Samiczki

Zdjęcie całości sprzed hmmm 3 tygodni?

Samczyk

Samiczki

Zdjęcie całości sprzed hmmm 3 tygodni?

Ostatnio zmieniony 2011-08-08, 10:45 przez yorki111, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiście wzorowo oddany klimacik. Jak Ci ta nadwodna część zacznie kwitnąć to będzie już w ogóle poezja 

Ostatnio zmieniony 2011-08-08, 12:46 przez nefrete1, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczoraj miałem pierwsze tarło w którym brały udział 3 ryby - 2 samce i jedna samica. Turkus przyczepiał się do pary która była zajęta czyszczeniem miejsca, nie dawał odporu i tak wyszedł ten trójkąt.

Przy okazji zmierzyłem sobie rybcie bez wyciągania z wody ;)

I całe szkiełko - późno było, szyby brudne, reszta ryb zagoniona za korzenie bez prawa wyjścia.

Tu widać troszkę część nadwodną. Doszły 3 skrzydłokwiaty(które jak bozie kocham same odpadły z wielkiej rośliny gdy wczoraj przesadzałem kwiatki
)

Reszta zdjęć z tarła pod tym linkiem bo jest ich za dużo, żeby wszystkie wstawiać.
http://s1027.photobucket.com/albums/y33 ... 1QQtppZZ32

Przy okazji zmierzyłem sobie rybcie bez wyciągania z wody ;)

I całe szkiełko - późno było, szyby brudne, reszta ryb zagoniona za korzenie bez prawa wyjścia.

Tu widać troszkę część nadwodną. Doszły 3 skrzydłokwiaty(które jak bozie kocham same odpadły z wielkiej rośliny gdy wczoraj przesadzałem kwiatki

Reszta zdjęć z tarła pod tym linkiem bo jest ich za dużo, żeby wszystkie wstawiać.
http://s1027.photobucket.com/albums/y33 ... 1QQtppZZ32
W akwarium wylądował korzonek ze 160l - nie miałem gdzie wpakować, a nie chciałem żeby się wysuszył więc tu go umieściłem.

Placki - sprzedane zostały 3 red browny, 2 tiger pigeony. Do pozbycia pozostał albinos i dwa sun flowery ;)

Kiryski - nadal tylko 3. Musze się zebrać i dokupić ;)

Doszedł nowy samczyk A. agassiza

Placki - sprzedane zostały 3 red browny, 2 tiger pigeony. Do pozbycia pozostał albinos i dwa sun flowery ;)

Kiryski - nadal tylko 3. Musze się zebrać i dokupić ;)

Doszedł nowy samczyk A. agassiza

Ostatnio zmieniony 2011-10-23, 17:50 przez yorki111, łącznie zmieniany 2 razy.