Bardzo fajnie, co prawda według mnie po prawej jakoś tak pusto i ten lotos zupełnie nie pasuje Na prawą górną część korzenia dałbym jakieś microzorium, fajnie by to wyglądało.
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.
Nadal będę się upierał, żeby lotosa wywalić(a jak nie to może zalej jakieś akwarium specjalnie dla niego? ). Ogólnie bardzo przyjemny baniaczek - prosty, zielony i z fajną obsadą, ja osobiście dodałbym w niektórych miejscach na korzeniu kępki christmasa albo weepinga tak żeby fajnie spływał po nim, ale nie zarósł go całkowicie.
Lotosek zostaje, przynajmniej na razie. Mchów nie będzie, też przynajmniej na razie.
Jak mi się opatrzy obecny wygląd, wtedy mam już wskazówki od Was jakie zmiany wprowadzić
Miałem iść do szkoły ale jak zobaczyłem jaka jest pogoda zrezygnowałem, a że już pościel wyniosłem i łóżeczko poskładałem to co robić, przyszedłem zobaczyć co się dzieje na świecie
mnie ze spienionego pcv kosztowałaby, u na s w łodzi, 80 zł powycinane elementy, plus oświetlenie i kleje, wkręty itd. i cały czas się waham, czy nie dać zwykłej szyby i na jakimś stelażu oświetlenia...
no i gdzie moje maniery, baniaczek zjawiskowy, harmonijny i podejrzewam, że bym stracił poczucie czasu oglądając go na żywo
Ostatnio zmieniony 2011-06-28, 10:21 przez 3runer, łącznie zmieniany 1 raz.