krzych0062 pisze:Łukasz...ja nie mówię, że nie podobają mi się Twoje ostatnie aranże
No i bardzo słusznie,bo to nie temat przewodni tej dyskusji.
krzych0062 pisze:Dążyłem tylko do prawdy, prawdy niekoniecznie dobrej dla Ciebie, bo przy każdej okazji podkreślasz swoją wiedzę, fachowość w uprawie roślin...A tak wcale nie jest
Nie podkreślam w sposób szczególny swojej wiedzy.
Jeśli na jakiś temat znam odpowiedź,to się udzielam,ale nie wmawiaj mi ,że robię z siebie jakiegoś powiernika i wszechwiedzącego.
krzych0062 pisze:Przecież sam napisałeś, że Zafira robiła Ci nawozy, że masz od niej rośliny
No dokładnie,ale nie było tak pięknie jak myślisz,bo Zafira robiła mi nawozy ja je aplikowałem i na początku,to były plagi nie było to tak jak Tobie się wydaje.
Owszem nawóz przygotowany,czy też kupiony w sklepie nie gwarantuje sukcesu,trzeba te produkty umiejętnie wdrożyć do zbiornika,bo w moim przypadku kalkulator nic dobrego nie zdziałał.
krzych0062 pisze:Ale żeby pisać, że to żadna jej zasługa to po prostu świństwo z Twej strony
Krzysiek nie rozumuj tego tak.
Powiedz mi czy ktokolwiek wystawiając do publikacji zbiornik zobowiązany jest do pisania informacji od kogo brał lekcje akwarystyki,skąd ma nawozy czy rośliny?
To czego nauczyłem się od Zafiry,to moja sprawa,to ja przyswoiłem wiedzę i ją wykorzystuję,to tak jak w szkole.
I jak dalej tą wiedzą pokieruję,to też mój biznes,a Ty z racji tego ,że oboje znamy prywatnie Zafirę wiesz więcej o mnie niż kto inny na forum i wyklepujesz tu swoje ''tajne informacje''
Bo praktycznie to jej pierwszej powinieneś podziękować za to akwa, za to jak ono wygląda
Nie mogę dziękować za następną kolejną odsłonę,ale nie myśl,że brak mi kultury i nie myśl,że Zafira nie otrzymała ode mnie podziękowania,no bo jakże można nie podziękować za rośliny,nawozy czy porady,to rzeczywiście trzeba by było być świnią.