Jak dla mnie tak trochę ze skrajności w skrajność. Jednak coś niskiego bym tam zostawił.
Ale i tak dużo lepiej niż poprzednio.
[250] Akwarium roślinne na ziemi
Taki mam niecny plan ;) I chce wywalić mech zobaczymy co z tego wyjdzie.Bolek1984 pisze:No o to mi chodziło pisząc wcześniej <jeszcze w tylnym dolnym lewym rogu np staurogyne i jak dla mnie miodzio> No może jakieś dwa wyższe korzonki za microzorium bym dał
Ostatnio zmieniony 2011-12-11, 20:35 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
Jakoś ostatnio nie mam czasu na cięcie nożyczkami nie mówiąc o podmianach.
Niestety trochę podrosło od ostatniego razu i zaczyna mnie wkurzać. Mech ma nakaz eksmisji, reszta do ostrego cięcia. Didiplis jakoś mi teraz tam nie pasuje ale cóż. Coś czuje w kościach, że to ostatnie tchnienia tej aranżacji.
No i największy problem. Mam mnóstwo krasnorostów na pojedynczych ziarenkach żwirku.

Niestety trochę podrosło od ostatniego razu i zaczyna mnie wkurzać. Mech ma nakaz eksmisji, reszta do ostrego cięcia. Didiplis jakoś mi teraz tam nie pasuje ale cóż. Coś czuje w kościach, że to ostatnie tchnienia tej aranżacji.
No i największy problem. Mam mnóstwo krasnorostów na pojedynczych ziarenkach żwirku.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
ciekawie, ja bym zmienił tło na czarne akwa nabrałoby wiekszego wyrazu
ale to moja sugestia tylko. Moze tam gdzie widac żwirek dookoła wyspeki, jakis delikatny trawniczek z henka malego, wygladałoby super. Życze pwoodzenia w prowadzeniu baniaka
Masz te okragłe gabki do Eheima czy naładowales go po swojemu??

Łukasz