A co chcesz oddac do tej 100? Bo 100l dla skalarów do zdecydowanie za malo... Dla gurami podejrzewam ze tez.Cino pisze:pozbęde się kilku ryb niedługo moja ciocia zaklada sobie 100l akwarium dam jej kilka ryb więc chyba sprawa z fauną będzie załatiowna
Moja 240stka.New!!!
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
<><><><><><><>
Powolna reaktywacja
Nie wiem co jej oddam zobacze ,w sumie to oświetlenie nie jest u mnie najgorsze przecierz nie mam zwyklych jarzeniówek tylko mam sun-glo i power glo 30W to chyba nie jest aż tak strasznie prawda?:D powoli dojde do oczekiwanego efektu ale na to potrzebna jest kasa i musze troche poczekać ;p
Pozdrawiam \_/^^\_/
Daj ogłoszenie do działu zamienie: "Zamienie ryby na rośliny", pewnie ktos sie zgłosi (jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz).
Wydaje mi sie, że to nie zastąpi 0,5W/l... Jednak sa rośliny, co dadza rade w 0,25w/l.Cino pisze:oświetlenie nie jest u mnie najgorsze przecierz nie mam zwyklych jarzeniówek tylko mam sun-glo i power glo 30W
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
Powolna reaktywacja
<><><><><><><>
Powolna reaktywacja
kurcze jest problem bo on jest dosyć spory i w rzadne wiaderko mi nie wejdzie trzymam go w wannie tam go czyśćiłem wlasnie go mocze ;p czyśćilem go specjalną szczotką do czyszczenia metalu więc wyczyściłem go do koloru ciemno bronzowego z czarnego...
chyba wezme naleje do wanny mocno gorącej wody +zagotuje z czajnik wrzątku i doleje.
a mniej więcej po jakim czasie korzeń zatonie jest mniej więcej długosci 50 cm i jest dosyć gruby naciska na niego duży kamol więc siedzi pod wodą.
chyba wezme naleje do wanny mocno gorącej wody +zagotuje z czajnik wrzątku i doleje.
a mniej więcej po jakim czasie korzeń zatonie jest mniej więcej długosci 50 cm i jest dosyć gruby naciska na niego duży kamol więc siedzi pod wodą.
Pozdrawiam \_/^^\_/