126 l [Moje akwarium] - Zbyszek17
Aktualizacja po ostrym cięciu . Zrezygnowałem z Echinodorusa ponieważ zajmował za dużo przestrzeni / szok z wyrywaniem - korzenie na całym dnie / i z Sagittarii Subulata gdyż rozprzestrzeniła się po całym zbiorniku . Biedna Glosia ucierpiała najbardziej , no ale takie są uroki ingerowania w podłoże .[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
Dla mnie o wiele lepiej, po niż przed. Teraz zbiornik nabrał ostrości i wyrazu, więcej widać i bardziej przyciąga oko. Jest w nim środkowa przestrzeń, którą tak lubię i zarośnięte boki.
Ładny korzeń, obsadzałeś go mchem teraz, bo wygląda na świeży?
Ładny korzeń, obsadzałeś go mchem teraz, bo wygląda na świeży?
[9L] Korytko: ?
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98
-
- Kontakt:
Zbiornik przeszedł wiele zmian wystroju a roślinki jak były w dobrej kondycji tak są :)
Tylko pozazdrościć, ale nie ma się w sumie co dziwić bo widać że masz profesjonalne podejście.
Fajnie się wszystko zmienia i za każdym razem wychodzi ciekawy i ładny aranż.
Nie robiłbym restartu, tylko jak już to założył drugie akwa :)
Szkoda go bo ma wiele możliwości i na prawdę jest bardzo ciekawe.
Tylko pozazdrościć, ale nie ma się w sumie co dziwić bo widać że masz profesjonalne podejście.
Fajnie się wszystko zmienia i za każdym razem wychodzi ciekawy i ładny aranż.
Nie robiłbym restartu, tylko jak już to założył drugie akwa :)
Szkoda go bo ma wiele możliwości i na prawdę jest bardzo ciekawe.
Fakt że rośliny są w dodrej kondycji , może nie bębę robił resrartu tylko małe zmiany ./ zresztą już mi po głowie chodzą nowe pomysły /. Co do drugiego zbiornika to nie pozwalają mi za bardzo warunki bo wierz mi gdybym takowe miał to doszło by napewno kilka a nie jedno .Po drugie bardzo dużo czasu pochłania mi praca , ale na akwa zawsze go trochę znajdę .
Ostatnio zmieniony 2008-09-06, 20:43 przez Zbyszek17, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu przyznam Ci rację , pierwsze co rzuca się w oko to lotos . No, zobaczę co dalej ?
Ostatnio zmieniony 2008-11-11, 22:20 przez Zbyszek17, łącznie zmieniany 1 raz.