Oto przedstawiam start mojego projektu. Na bieżąco będę aktualizował fotki co się dzieje z nim itp.
Wszystkie fotki po kolei można oglądać pod tym linkiem: http://matrixowo.neostrada.pl/
A teraz po kolei. Na pierwszej fotce samo akwarium 80x40x40 OptiWhite full. zamówione u szklarza w Łodzi. Widać rurki od filtra i od CO2, wszystko zamontowane na próbę itp.
Kamienie kupione dzisiaj w Kakadu. Lampa 4x24 firmy Lumina symbol 424, a w niej 1x grolux, 2 x Philips 865, 1x aquastar.

Na drugiej fotce widać umieszczoną butlę CO2 3,5kg wraz z osprzętem zakupionym na allegro :D trochę lipny jeśli chodzi o ustawienie 1b/s ale jakoś się pomęczę aby było ok. nie wiem czy zaworek precyzyjny nie jest jakiś wadliwy albo po prostu to taka lipa:D
Oraz widać filtr Eheim 2224. zobaczymy jak to będzie działało po starcie.

Ostatnia 3 fotka przedstawia całą moją ścianę przeznaczoną na akwarium. proszę o komentarze, czy podoba się :D :P

Poproszę o jakieś pomysły co do aranżu. W wannie moczą się dwa korzenie. Jednen Red Moor Wood oraz jeden z Równej typu jakiś taki dziwny z buku czy jakoś tak podobno. Z lekka farbuje wodę :D
Pozdrawiam.