Podpis w Twym nicku jest adekwatny...amator obserwator...hehefurious tomash pisze:może po prostu krzych0062 i Lukiki mają się ku sobie (?)![]()
![]()
![]()
[160L] OW-chodys
- krzych0062
Tak samo jak pozostale 99,9% pozostalych zbiornikow w domowym zaciszu.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
- strzaalkaa
Lukiki pisze:chodysVR6 pisze:a to to pierwsze słysze ze miało byc iwagumi..
A teraz kumam o,co chodzi.
Wiecie dlaczego ten zbiornik jest kiepski?
Bo robił go chodys.
A wiecie dlaczego holender był fajny?
Bo robiła go Strzałka
Kto Ci w ogóle podsunął ten pomysł? każdy jak to już powiedziane było "macza ręce" w swoim baniaku. A w naszym przypadku to wygląda wręcz odwrotnie niż piszesz, to Paweł aranżuje mój zbiornik,bo mnie brak do tego weny i cierpliwości..
A co do całego wątku to powiem jedno, krytykować to każdy umie i łatwo jest, ale żeby samemu się wychylić, zaryzykować i zrobić coś innego niż wszystkie kopie "japońskich mistrzów" to już odwagi brak.. kto nie ryzykuje ten nie ma jak to się mówi.
Pedagog ...w trakcie studiów :)
Kobieta wybaczy ci wszystko...prócz tego ,że jej nie kochasz..
Myślałem,że zoofilia,to co innegojabol pisze:znaczy ze co?? ze kazdy akwarysta jest takim: zoofilem-sadystą ??
Sadystą,no poniekąd tak,mimo tego,ze chcemy jak najlepiej dla naszych ryb.
Czyli według Ciebie aż 25% akwarystów zapewnia w swoich zbiornikach 100% naturalnego odzwierciedlenia włączając w ,to wszystkie czynniki?pstrag222 pisze:powiedziałbym 75%
bo nie którzy właściciele zapewniają takie warunki
Chyba nie wiesz o czym piszesz.
Dziwna sprawa wiesz?strzaalkaa pisze:Kto Ci w ogóle podsunął ten pomysł? każdy jak to już powiedziane było "macza ręce" w swoim baniaku. A w naszym przypadku to wygląda wręcz odwrotnie niż piszesz, to Paweł aranżuje mój zbiornik,bo mnie brak do tego weny i cierpliwości..
Chodys zrozumiał,że to co napisałem,to żart,a Ty obróciłaś,to do góry nogami,takie rozumowanie nie przystoi przyszłemu pedagogowi.
I do tego z Twojej strony zero spostrzegawczości.strzaalkaa pisze:A co do całego wątku to powiem jedno, krytykować to każdy umie i łatwo jest,
Autor tematu sam o,to prosił.
Ty myślałaś,że jak wstawia się coś do pokazania,to trzeba komentować tylko brawami?
Jeśli tak,to pomyliłaś ,to forum z jakimś innym,które cechuje się wzajemną adoracją i fałszem.
Gdyby napisać,że zbiornik jest świetny,to przecież,to łganie by było.
Myślisz,że tego chciałby chodys?
No i zrobił i w czym problem?strzaalkaa pisze:ale żeby samemu się wychylić, zaryzykować i zrobić coś innego
Najlepiej z błotem zmieszać coś,czemu nigdy w życiu w najmniejszym stopniu się nie dorówna.strzaalkaa pisze:niż wszystkie kopie "japońskich mistrzów" to już odwagi brak..
Odwagą jest zrobić kopie.
Jak,to się mówi,chodys zaryzykował,no i ma,pytanie ,tylko co ma.strzaalkaa pisze: kto nie ryzykuje ten nie ma jak to się mówi.
Chodys jest właścicielem zbiornika,sam wie,że nie poszło mu najlepiej,rozumie komentarze,a Ty nie.
To Ci powiem,że kierunek studiów jaki wybrałaś,jest nie trafioną ścieżką życiową.bo mnie brak do tego weny i cierpliwości..
Ostatnio zmieniony 2012-01-13, 19:11 przez Lukiki, łącznie zmieniany 1 raz.
Filmy
Mordkastrzaalkaa pisze: A co do całego wątku to powiem jedno, krytykować to każdy umie i łatwo jest, ale żeby samemu się wychylić, zaryzykować i zrobić coś innego niż wszystkie kopie "japońskich mistrzów" to już odwagi brak.. kto nie ryzykuje ten nie ma jak to się mówi.
- strzaalkaa
uwierz mi, że praca z dzieckiem i dorosłym to dwa różne światy, dziecku można wiele wybaczyć i wiele zrozumieć, w moim mniemaniu dorosłym nie- jeśli nie ma ku temu większych podstaw.Lukiki pisze:Chodys zrozumiał,że to co napisałem,to żart,a Ty obróciłaś,to do góry nogami,takie rozumowanie nie przystoi przyszłemu pedagogowi.
co do rozumienia Twojej wypowiedzi to fakt, może i odebrałam ją opacznie, bo nie wiem co Autor miał na myśli..
Lukiki pisze:I do tego z Twojej strony zero spostrzegawczości.
Autor tematu sam o,to prosił
bynajmniej, nie uważam, że świat jest cukierkowy i wszystko co się zrobi będzie chwalone. Być może mam inne rozumienie krytyki, niż niektórzy forumowicze dlatego napisałam tak jak napisałam.
nie zamierzam niczemu dorównywać, ani nie mieszam niczego z błotem. wyraziłam po prostu swoją opinię w temacie szeroko rozumianego stylu Iwagumi i mistrzów z Japonii,którymi wszyscy się zachwycają. mnie się to nie podoba i tyle. jeśli uważasz to za mieszanie z błotem..no cóż, może masz zbyt osobisty stosunek.Lukiki pisze:Najlepiej z błotem zmieszać coś,czemu nigdy w życiu w najmniejszym stopniu się nie dorówna.
Odwagą jest zrobić kopie.
Lukiki pisze:Chodys jest właścicielem zbiornika,sam wie,że nie poszło mu najlepiej,rozumie komentarze,a Ty nie.
Jego zbiornik, jego pomysły, ja komentarze rozumiem tylko nie rozumiem ich idei, bo co na każdym kroku ganić to samo, nie podsuwając żadnych pomysłów od siebie
Ostatnio zmieniony 2012-01-13, 20:16 przez strzaalkaa, łącznie zmieniany 1 raz.
Pedagog ...w trakcie studiów :)
- strzaalkaa
Czyli według Ciebie aż 25% akwarystów zapewnia w swoich zbiornikach 100% naturalnego odzwierciedlenia włączając w ,to wszystkie czynniki?pstrag222 pisze:powiedziałbym 75%
bo nie którzy właściciele zapewniają takie warunki
Chyba nie wiesz o czym piszesz.
Tak myślę ,że aż 25% akwarystów w Polsce w swoim baniaku ma dobrze zorganizowane środowisko naturalne.
Fakt nie wiem co pisze
144L-Herotilapia multispinosa,Poecilia sphenops,Agamyxis pectinifrons
38L- Azja(Colisa lalia)
38L- Azja(Colisa lalia)