Ciasno trochę jak na skalary... w takim gąszczu to bym bardziej coś Azjatyckiego wcisnął.Hex pisze:King- 135 i nie więcej niż 3-4 skalarów tu nie będzie jeśli sie dobierze para to tylko ona będzie.
[135l] jesienne drzewo
Ja osobiście stawiam na małe i stadne ryby, zwłaszcza że to średniej wielkości litraż. A sama aranżacja w pierwszej chwili mnie zaskoczyła - wygląda jakby mocno zarośnięty las z tym korzeniem, ale po dłuższej chwili stwierdzam ze panuje tu lekki bałagan. Generalnie powtórzyłabym to co napisała Zafira. Zgadzam się z nią w pełni. Po ułożeniu tego wszystkiego potencjał ma duży. Jakbyś jeszcze dał kolejny taki korzeń z tymi "gałęziami" z boku ale chudszy to byłoby naprawdę jak w lesie 

to jest skraj lasu 2 drzewo to za dużo hehe może pierwsze wrażenie jest takie ze faktycznie panuje tam bałagan ale jak się przysiądzie i popatrzy przez dłuższą chwile to naprawdę jest tam jakiś ład hehe wiem dziwnie to brzmi hehe ale dziś albo jutro wstawię nowe zdjęcia i poświęce im więcej niż 10 min hehe więc tym razem wyjdą dobre i pokarzą to co w rzeczywiśtości widać ;] 

Coś wiem na ten temat. Brzanki są fajne, wiele gatunków z wyglądu z zachowania wszystkie mają to do siebie że niestety podjadają co nieco, nie tylko mogą ci uszczuplic stadko krewetek ale roslinami tez nie pogardzą, heterenthere lubią wyjątkowo
Decydując się na brzanki trzeba dostosować akwarium i obsadę roślin bo niektórych gat. można tylko pomarzyć