[182] Zagajnik dla A. agassizi
Ładny zbiorniczek, dobre początki teraz za wczesniej jest aby mówic o całości, niech sie rozrosnie a z pewnością będzie niesamowity klimat. Też jestem ciekaw fotek agasek z bliska
. Apropos - planujesz te korzenie obsadzić mchem czy będą golce??

Ostatnio zmieniony 2012-03-18, 10:40 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
- krzych0062
Ależ Jerd...nie obrażaj się, nie miałem nic zdrożnego na myśli, nieopatrznie odebrałeś, że atakuję Twój baniaczek. Wręcz przeciwnie, jak wspomniałem podobają mi się takie aranżacje. Odniosłem się jedynie do słów Hexa a konkretnie do "niby odzwierciedlenie natury" bo tak w istocie jest. To nasz ludzki-nie tylko akwarystyczny pęd do "szufladkowania"i dzielenia na kategorie wprowadza troszkę zamętu. I aby była jasność...bardzo podoba mi się Twój kolejny baniaczek i czekam na rozwój sytuacji, czyli momentu kiedy pięknie zarośnie i lekko pokryje się zielonym glonem, bo to również nieodzowny element takowego wystroju, a który dodaje swoistego smaczku...Jerd pisze:Każdy ma swoje wizje ,czy to jest istotne co to za korzenie ,można by napisać ze jeśli ktos wykopał korzenie pod blokiem to musi wsadzić do zbiornika stojak na rower, bo tam było jego nature, nigdzie nie napisałem ze jest to czyste na czy biotop, jest to prosty w prowadzeniu i odbiorze zbiornik,a nie praca na zaliczenie semestru z "botaniki" .

- illuminatebaby