[112l]H1ddenPlace (ziemia vs AquaSubstrateII)
-
Ramirezy złożyły mi wczoraj ikrę :)
Zobaczymy czy coś się z niej wykluje, to chyba ich pierwszy raz odkąd je kupiłem jakieś 2 miesiące temu. Chyba świeża woda tak na nie podziałała.

Zobaczymy czy coś się z niej wykluje, to chyba ich pierwszy raz odkąd je kupiłem jakieś 2 miesiące temu. Chyba świeża woda tak na nie podziałała.
Ostatnio zmieniony 2010-10-24, 19:26 przez H1ddenPlace, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Stworzyleś fajne akwa ale nie mogę się z toba zgodzić Nefretka ma rację . Daj wiekszą deszczownie i zaobserwuj a potem popwiedz o tym ja już sprawdziłem.H1ddenPlace pisze:Chyba nie do końca mogę się z Tobą zgodzić, wydajnosc filtra nie jest mierzona tylko przeplywem, ale glownie jego pojemnoscia, pierwsze slysze ze przeplyw powinien byc jak najwiekszy, moze.. jesli chodzi o oczyszczanie mechaniczne, ale Ty mowisz o usuwaniu szkodliwych zwiazkow.. czyli o oczyszczaniu biologicznym. Przy stosowaniu filtrow biologicznych zazwyczaj zaleca sie nawet by woda nie plynela przez nie zbyt szybko. Tym bardziej ze filtr ktory posiadam jest z pewnym zapasem na moje akwarium i wcale nie musi dzialac na 100%. Tworzysz piekne akwaria nefrete1 ale w tym przypadku nie mogę sie z Toba zgodzic.

Arek
-
-