Trochę danych technicznych ;]

willow moss albo peacock moss nie wiem dokładnie

A teraz czas na małą fotorelacje ;]
Materiały ;]

A tak to wygląda po zmontowaniu

Mam nadzieje że komuś się spodoba, mile widziane komentarze i wszelkie sugestie.
Nic Ci nie umknęło Łukaszu po prostu woda o tych parametrach jest z dużego akwa;]lukaszLDZ pisze:ale jesli nie uzywasz RO jak uzyskałeś ph 6,6 na piasku i manadochyba ze mi coś umkneło
3runer pisze:
hmmm i tu się nie zgodzę z Tobą bo buduję pompkę o wymairach 1,5x1,5cm i wysokości 4-5cm max więc bez problemu ją schowam jedynie kabel będzie widoczny ;]najbardziej3runer pisze: użyłbym małej kaskady, nie popsuje widoku
A kto Ci kazał robić,to w nocy,trzeba robić za dnia i w tedy nie ma wymówek.Hex pisze:a co do kamieni to ciężko było mi o 2 w nocy młotkiem napierniczać by je połamać hehe, sądzę że domownicy jak i lokatorzy niżej mogli by mieć coś przeciwko hehe
Ale Tobie za ,to umknął fakt,że woda ta już w chwili obecnej nie ma takich parametrów,więc po co podawać takie dane.Hex pisze:Nic Ci nie umknęło Łukaszu po prostu woda o tych parametrach jest z dużego akwa;]
Podałem jakie były na chwilę obecną zaraz po mierzeniu, wiem że ulegną zmianie zdaję sobie z tego sprawęLukiki pisze:więc po co podawać takie dane.
Widzisz Lukiki ja po prostu spać w nocy nie mogę mam kolejna po pierwszej 40 przestałem liczyć która to nie przespana noc;p hehe, a w nocy mi się najlepiej pracuje, uczy robi takie pierdółki ;] ja to wyżej heheLukiki pisze:A kto Ci kazał robić,to w nocy,trzeba robić za dnia i w tedy nie ma wymówek.
też ale i braku czegoś innego pod ręką ;] gałęzie powinieneś poznać;p bo to są te z "jesiennego drzewa" znaczy się ta sama partia spreparowanych ;] trochę mi jeszcze zostało ale spokojnie będą wymienione i trochę łupku jeszcze też dołożęLukiki pisze:Te gałęzie z pąkami,to efekt chyba nocnego zmęczenia
Ja,to bym albo poszedł do lekarza z tym ''efektem'',albo dziewczynę sobie znalazłHex pisze:Widzisz Lukiki ja po prostu spać w nocy nie mogę mam kolejna po pierwszej 40 przestałem liczyć która to nie przespana noc;p hehe, a w nocy mi się najlepiej pracuje, uczy robi takie pierdółki ;] ja to wyżej hehe