-Shrimp set 20
Filtracja:
FZN-1 + prefiltr
Oświetlenie:
-11W Aquael
Podłoże:
-Shrimp Soil 1,5L
Flora:
-duży heniek
-mchy
Fauna:
-krewetki blue pearl
-krewetki neon green
-ślimaki zatoczki
Parametry:
GH-8'n
KH-2'n
PH-8'n
Foty:

Nie, to jest Willow giganteaMonsus pisze:A ta "choinka" z prawej to nie przypadkiem wybujały phoenix?
Parvule mam w dwóch innych baniakach i było by chyba zbyt monotonnie ale pomyślę nad tym phoenixem.Monsus pisze:Na trawniczek może parvule, albo phoenixa na niewielkim płaskim kamorku?
Co masz do korzonka?:-PMonsus pisze:Zapomniałem dodać że ciekawy korzonek do kostki.
albo wygłodzona i to bardzo gigantea albo zwykły willow...ja bym stawiał na drugą opcje :pshadow125 pisze:Nie, to jest Willow gigantea
użyj taiwana albo christmassa...dają bardzo fajny efekt trawnika i to niskiego, a przy tak małym zbiorniku wydaje się, że coś takiego potrzebashadow125 pisze:Parvule mam w dwóch innych baniakach i było by chyba zbyt monotonnie ale pomyślę nad tym phoenixem.
Potwierdzam, widywałam takie zjawiska i od tej pory nie trzymam helenek razem z krewetkami na których mi zależy.shadow125 pisze:I mam o jedną matkę mniej...
Na moich oczach helenka pożywiła się jajeczną blue pearlą, dodam, że na 100 % krewetka była żywa, bo widziałem jak je a chwilę później była zjadana przez ślimaka...