Aquatics Live 2011 - London [fotorelacja]

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JaCool

Aquatics Live 2011 - London [fotorelacja]

Post autor: JaCool »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2011-11-19, 22:41 przez JaCool, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam - Jacek
Obrazek

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Fajna relacja, no i impreza takaż musiała być ;-) Kiedy się w końcu doczekamy takiej w Łodzi? Ech... :-/ A swoją drogą to nie podejrzewałem "angoli" o zorganizowanie takiej imprezy...Choć w tym roku widziałem w Polsce na mistrzostwach dyskowców silną ekipę wyspiarzy ;-)
PS. kocana tam nie było przypadkiem? hihi :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

No wystawa super. Ale przydałby się jakiś, chociaż mały, opis. Co, gdzie, jak i dlaczego... I które baniaki Ty JaCool robiłeś?

Awatar użytkownika
JaCool

Post autor: JaCool »

Co? No widać na zdjęciach, gdzie? Jak w temacie - Londyn, dlaczego? Dlaczego nie? :mrgreen:

A tak serio...

Przyznam się szczerze, że zanim wybrałem się na tę wystawę wyobrażałem sobie, że zobaczę same cuda i dziwy ;-) Wiesz Kuba... w końcu to Londyn... ;-) Cudów nie zobaczyłem a dziwy... hmm... no chodziły tam jakieś laski skąpo ubrane i poprzebierane za syreny ale pewny nie jestem... ;)
Jeśli chodzi o solniczki to słabo... rozwaliły mnie te meduzy (i już kombinuję jak tu założyć taki baniaczek u mojego synka w pokoju 8-) ) i ten wypasiony annularis (no ten to miał chyba ok 30cm długości!!!), poza tym nic specjalnego, naprawdę... :(
Natomiast bardzo mnie zaskoczył poziom jeśli chodzi o akwarystykę roślinną! Zresztą widać na zdjęciach. Naprawdę się chłopaki postarali jak na tego typu imprezę. Wrażenie ogólne większości z tych "naturszczyków" było naprawdę fajne... Baniaki z OW, fajnie oświetlone, kompozycje też fajne no i to wszystko wyglądało tak, no kurcze... nie wiem jak to określić... CZYSTO! :mrgreen:
No i wiadomo, jak to na takich wystawach, gnioty też się zdarzały, jak np ta plazma wysuwająca się z akwarium, którą możecie zobaczyć na zdjęciu. Jakieś plastikowe fajanse w zbiornikach o dziwnych kształtach itp... no jak wszędzie... Tym bardziej, że w UK klient ma zawsze rację... jeśli klient chce mieć wybielone szkielety korali w akwarium z pyszczakami to będzie je miał :-/ jeśli chce mieć pierdzącego bąbelkami nurka to również go dostanie :/ więc kilka baniaków było wystawionych pod gusta Brytyjczyków... no ale takich gniotów to już nie fotografowałem ;)
Co jeszcze... no na temat terrarystyki się nie wypowiadam bo się na tym nie znam :-P

Listę prelegentów możecie zobaczyć tutaj:
http://www.aquatics-live.com/html/seminars.html

Ogólnie było bardzo fajnie i miło, spotkałem kilku rodaków, którzy nie porzucili akwarystyki na obczyźnie :) Z tego co zobaczyłem również jestem bardzo zadowolony no i najważniejsze... mimo iż moja firma również wystawiała się na tej imprezie ja nie kiwnąłem nawet palcem :mrgreen: byłem tam jako zwiedzający i w pełni mogłem rozkoszować się imprezą 8-)
Pozdrawiam - Jacek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy Akwarystyczne, Spotkania, Konkursy”