Na pierwszym filmie też jest ten... aranż, z troszkę bliższej odległości...Bolek1984 pisze:Też mi się rzuciła w oczy

A może i jeszcze będzie - tyle że wyłącznie przypadkowo... A swoją drogą to myślałem o dokoptowaniu sobie jakiejś miłej i... ładnie zaaranżowanej3runer pisze:znaczy się rozumiem Aranżacji nie ujrzymy w kolejnych odsłonach... zawiodłem się :P
Ha, ja znam tylko jeden program - czyli ten którego używam od początku, iMovie 09, dołączony za friko do mojego Maka3runer pisze:powiedz co poleciłbyś laikowi do obróbki filmów, bawię się avidemuxem, ale coś mi nie idzie, nie chce łączyć filmów i podkładać dźwięku... a najgorsze jest to, ze nie wiem czemu...
Trzeba by chyba z adminem pogadać, żeby uruchomił taką opcję na forum... Np. na forum GSA kiedyś nie było możliwości wstawiania "ekraników", a teraz już jest. ALe nie wiem, może wiąże się to z przejściem na całkiem nowy "silnik" forum, a nie tylko z uruchomieniem jakiejś opcji...3runer pisze:swoją drogą, da radę zrobić coś, żeby filmiki dało się oglądać bezpośrednio na forum, zamiast podawać tylko linki??
No ja jeszcze pamiętam, trochę się namęczyłam,żeby ułożyć kompozycję numer..Piotr K pisze: Czy ktoś jeszcze pamięta tą imprezę?Oto drugi rząd nanoakwariów urządzonych w czasie konkursu aranżacji
No wreszcie Piotr...niebawem pierwsza rocznica będzie, ale jest film...hehePiotr K pisze:Wreszcie udało mi się przygotować kolejny odcinek reportażu z ZooExpo 2011
A jakże by inaczej miało być? Mam dość "pojemny dysk"...Piotr K pisze: Czy ktoś jeszcze pamięta tą imprezę?
Dzięki Piotr...miło było obejrzeć "prawie na żywo" Nasze zbiorniczki...aż łezka się zakręciła, bo wszak to były I Mistrzostwa Polski...Jeszcze raz dziękiPiotr K pisze:Miłego oglądania