ZooExpo 2011 - ekspozycja akwarystyczna (cykl filmów)

Piotr K

Post autor: Piotr K »

Bolek1984 pisze:Też mi się rzuciła w oczy :mrgreen:
Na pierwszym filmie też jest ten... aranż, z troszkę bliższej odległości... :mrgreen: Ale też niestety tylko przypadkiem złapany w kadr... :evil: A moglem jakiś wywiad zrobić... :mrgreen:
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

kocan1

Post autor: kocan1 »

Obrazek
Obrazek

Fotorelacja z Konkusu Dyskowców:
http://www.akwa-mania.mud.pl

jabol

Post autor: jabol »

Piotr K pisze: A moglem jakiś wywiad zrobić... :mrgreen:
..czyli juz wiesz co masz w przyszlosci POPRAWIC :mrgreen:

Hex

Post autor: Hex »

dobre filmidło dobre oby tak dalej i więcej!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

znaczy się rozumiem Aranżacji nie ujrzymy w kolejnych odsłonach... zawiodłem się :P
Co by tu napisać... :-P

Piotr K

3runer pisze:znaczy się rozumiem Aranżacji nie ujrzymy w kolejnych odsłonach... zawiodłem się :P
A może i jeszcze będzie - tyle że wyłącznie przypadkowo... A swoją drogą to myślałem o dokoptowaniu sobie jakiejś miłej i... ładnie zaaranżowanej ;-) asystentki, żeby od czasu do czasu weszła w kadr i machnęła tym i owym. Wiadomo, akwaria najważniejsze, ale w końcu nie samymi akwariami człowiek żyje... :mrgreen:

Może, jak trochę rozwinę skrzydła, to się same zaczną pchać do takiego Akwa-Hollywood... :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2011-10-09, 20:54 przez Piotr K, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

powiedz co poleciłbyś laikowi do obróbki filmów, bawię się avidemuxem, ale coś mi nie idzie, nie chce łączyć filmów i podkładać dźwięku... a najgorsze jest to, ze nie wiem czemu...

Piotr K

3runer pisze:powiedz co poleciłbyś laikowi do obróbki filmów, bawię się avidemuxem, ale coś mi nie idzie, nie chce łączyć filmów i podkładać dźwięku... a najgorsze jest to, ze nie wiem czemu...
Ha, ja znam tylko jeden program - czyli ten którego używam od początku, iMovie 09, dołączony za friko do mojego Maka :-) To jest idealny program dla początkujących, działający na zasadzie "drag and drop", nic nie trzeba wiedzieć, nic nie trzeba kombinować, 10 minut nauki podstawowej obsługi i wszystko śmiga - i co najważniejsze, edycja idzie bardzo szybko, nie trzeba się przebijać przez skomplikowany interfejs :-) Tyle że do niego trzeba mieć Maka, bo na Windzie nie zadziała...
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

to szukam dalej, żeby chociaż były obrazy systemów maka to bym się w wirtualki pobawił a tak to... się muszę męczyć

edit:
okazało się, że Windows Movie Maker nie jest taki tragiczny, do moich potrzeb wystarczy, czyli do wrzucenia filmiku na youtuba, swoją drogą, da radę zrobić coś, żeby filmiki dało się oglądać bezpośrednio na forum, zamiast podawać tylko linki??
Ostatnio zmieniony 2011-10-09, 22:22 przez 3runer, łącznie zmieniany 1 raz.

Piotr K

3runer pisze:swoją drogą, da radę zrobić coś, żeby filmiki dało się oglądać bezpośrednio na forum, zamiast podawać tylko linki??
Trzeba by chyba z adminem pogadać, żeby uruchomił taką opcję na forum... Np. na forum GSA kiedyś nie było możliwości wstawiania "ekraników", a teraz już jest. ALe nie wiem, może wiąże się to z przejściem na całkiem nowy "silnik" forum, a nie tylko z uruchomieniem jakiejś opcji... :roll:
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Piotr K

Hej :-)

Wreszcie udało mi się przygotować kolejny odcinek reportażu z ZooExpo 2011 :-) Czy ktoś jeszcze pamięta tą imprezę? ;-) Oto drugi rząd nanoakwariów urządzonych w czasie konkursu aranżacji :-)

Obrazek
Akwaria roślinne ZooExpo 2011 - cz.3

Miłego oglądania! :-)
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Piotr K pisze: Czy ktoś jeszcze pamięta tą imprezę? ;-) Oto drugi rząd nanoakwariów urządzonych w czasie konkursu aranżacji :-)
No ja jeszcze pamiętam, trochę się namęczyłam,żeby ułożyć kompozycję numer.. :-).
Ostatnio zmieniony 2012-03-20, 21:32 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Piotr K pisze:Wreszcie udało mi się przygotować kolejny odcinek reportażu z ZooExpo 2011
No wreszcie Piotr...niebawem pierwsza rocznica będzie, ale jest film...hehe :-P
Piotr K pisze: Czy ktoś jeszcze pamięta tą imprezę?
A jakże by inaczej miało być? Mam dość "pojemny dysk"... :mrgreen: Czego we Wrocku dała temu wyraz Małgosia-właścicielka Targów ZooBotanika i nazwała mnie... :-P
Piotr K pisze:Miłego oglądania
Dzięki Piotr...miło było obejrzeć "prawie na żywo" Nasze zbiorniczki...aż łezka się zakręciła, bo wszak to były I Mistrzostwa Polski...Jeszcze raz dzięki ;-)
Ostatnio zmieniony 2012-03-20, 22:57 przez krzych0062, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

moje typy dla baniaczka Gosi to 8 najprawdopodobniej, 4 lub 7 ale, patrząc na rośliny w 8 to kojarzą mi się z baniakami Zafirki :)

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

3runer pisze:moje typy dla baniaczka Gosi
A Twój typ, który jest mój? :-P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy Akwarystyczne, Spotkania, Konkursy”