Fotorelacja z Wrocławia:
http://www.akwa-mania.mud.pl
Piotr...ciekaw jestem co mówiłbyś, gdybyś musiał jechać tydzień po tygodniu przez pół Polski? Wiem, wiem...jechałbyś bez gadania, ale to "kamerowanie" to Twój zawód przecieżPiotr K pisze:A ja nieustannie żałuję, że KMRW i ZooBotanika są w jednym czasie...![]()
Wiem, masz racjękrzych0062 pisze:Piotr...ciekaw jestem co mówiłbyś, gdybyś musiał jechać tydzień po tygodniu przez pół Polski?
Oj, niekoniecznie - bo duże nagromadzenie materiału z kilku imprez powoduje potem spore przestoje w opracowywaniu tego... Ale w sumie pewnie masz rację - jechałbym...krzych0062 pisze:Wiem, wiem...jechałbyś bez gadania
Heh, moim marzeniem jest żeby się móc zacząć z tego utrzymywać, ale to jeszcze długa droga, o ile w ogóle się to uda... Gdyby nie to, że jestem normalnie na etacie na Uni, to wrzucałbym jeszcze inny rodzaj postów na forach: "Panowie, dajcie dziennikarzowi na bułkę"krzych0062 pisze:ale to "kamerowanie" to Twój zawód przecież
Hehe, nigdy nie wiadomomartinezsanchez pisze:ooo kroi się kolacja...szkoda, że tylko w męskim gronie :p