Co? No widać na zdjęciach, gdzie? Jak w temacie - Londyn, dlaczego? Dlaczego nie?
A tak serio...
Przyznam się szczerze, że zanim wybrałem się na tę wystawę wyobrażałem sobie, że zobaczę same cuda i dziwy

Wiesz Kuba... w końcu to Londyn...

Cudów nie zobaczyłem a dziwy... hmm... no chodziły tam jakieś laski skąpo ubrane i poprzebierane za syreny ale pewny nie jestem... ;)
Jeśli chodzi o solniczki to słabo... rozwaliły mnie te meduzy (i już kombinuję jak tu założyć taki baniaczek u mojego synka w pokoju

) i ten wypasiony annularis (no ten to miał chyba ok 30cm długości!!!), poza tym nic specjalnego, naprawdę... :(
Natomiast bardzo mnie zaskoczył poziom jeśli chodzi o akwarystykę roślinną! Zresztą widać na zdjęciach. Naprawdę się chłopaki postarali jak na tego typu imprezę. Wrażenie ogólne większości z tych "naturszczyków" było naprawdę fajne... Baniaki z OW, fajnie oświetlone, kompozycje też fajne no i to wszystko wyglądało tak, no kurcze... nie wiem jak to określić... CZYSTO!
No i wiadomo, jak to na takich wystawach, gnioty też się zdarzały, jak np ta plazma wysuwająca się z akwarium, którą możecie zobaczyć na zdjęciu. Jakieś plastikowe fajanse w zbiornikach o dziwnych kształtach itp... no jak wszędzie... Tym bardziej, że w UK klient ma zawsze rację... jeśli klient chce mieć wybielone szkielety korali w akwarium z pyszczakami to będzie je miał

jeśli chce mieć pierdzącego bąbelkami nurka to również go dostanie :/ więc kilka baniaków było wystawionych pod gusta Brytyjczyków... no ale takich gniotów to już nie fotografowałem ;)
Co jeszcze... no na temat terrarystyki się nie wypowiadam bo się na tym nie znam
Listę prelegentów możecie zobaczyć tutaj:
http://www.aquatics-live.com/html/seminars.html
Ogólnie było bardzo fajnie i miło, spotkałem kilku rodaków, którzy nie porzucili akwarystyki na obczyźnie :) Z tego co zobaczyłem również jestem bardzo zadowolony no i najważniejsze... mimo iż moja firma również wystawiała się na tej imprezie ja nie kiwnąłem nawet palcem

byłem tam jako zwiedzający i w pełni mogłem rozkoszować się imprezą