krzych0062 pisze:O jakim utrudnieniu mówisz? Ja przejechałem 250 km na te warsztaty choć nie jestem "zmotoryzowany"... Jak mówi przysłowie..."dla chcącego nic trudnego"
mat114, Łódź pisze:... wtedy jeszcze nie byłem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy wiec mogłem sobie co najwyżej w necie poczytać... "Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI."
Chciałbym wszystkim uczestnikom targów podziękować za udział! Wszystkim forumowiczom biorącym udział w konkursie Brilluxów:
- Zafirze i krzychowi0062
- Lukkikiemu
- martinezsanchezowi
- Witkowi Miszczakowi
a także chłopakom biorącym udział w konkursie ShrimpSetów:
- bubu
- chodysVR6
- latajacypies
- yorki111 (czy o kimś nie zapomniałem?).
Dziękuję furraanowi za przywiezienie terrarium i wystawienie pięknych drzewołazów.
Dzięki wielkie dla pszczółki1 za równie piękne żaby oraz raki!
Dziękuję także klubowiczom uczęszczającym na forum, którzy byli niezastąpieni przy organizacji i napracowali się mocno podczas tych czterech dni:
- amamba
- asusa7
- nemrod
- pszczółka1
- Pigul71
- wwwampir
a najbardziej Mateusz, niestety nie pamiętam w tej chwili jaki ma nick... ale pracował za dwóch!
Bez Was impreza by się nie odbyła!
Mam nadzieję, że impreza się podobała. Staraliśmy się jak mogliśmy, żeby wszystko było co najmniej ok!
Ostatnio zmieniony 2011-05-23, 08:39 przez Kubiszon, łącznie zmieniany 3 razy.
spoko, fajnie było zobaczyć ,poznać na żywo wirtualne osoby.
Pozatym bardzo ciekawe doświadczenie i mimo iż nie wygrałem motywuje mnie to dalej do rozwijania sie w tej dziedzinie. Mimo iż miałem cichą nadzieje na jakies 3 miejsce , no ale trudno i tak jestem zadowolony. Dzięki i Pozdr.
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką
Pełna wersja pierwszej części reportażu (a w sumie będą trzy) powinna się pojawić pod koniec tego tygodnia :) Miłego oglądania i mam nadzieję, że zwiastun zaostrzy Wam apetyt na pełną relację ;)
BTW powiem szczerze, że jestem bardzo miło zaskoczony poziomem wystawionych zbiorników... Jeszcze kilka lat wstecz na takich wystawach ciężko było znaleźć przyzwoicie urządzone akwarium, szczególnie roślinne... a tu... jest spoko ;)