Gdzie zrobie test wody
Gdzie zrobie test wody
Witam jestem z Bałut i interesuje mnie gdzie w okolicy mogę zbadać wodę z akwarium ? narazie ciężko u mnie z kasą żeby kupić testy kropelkowe.
- maly07071989
Jakie są koszta w Snakezoo ??
Ostatnio zmieniony 2013-01-25, 20:15 przez maly07071989, łącznie zmieniany 1 raz.
Cena pewnie zależna jest od tego na co te badania będziemy robili. Dzwoniłem do Sanepidu, z zapytaniem jaka cena za badania z Ca i Mg. Pani powiedziała, że w stówce się zamknę, pewnie mniej ale jak widać ceny są zróżnicowane w zależności co chcemy wiedzieć. PS: Podjedź do ?Błażeja, zbada Ci wodę i napije się przy okazji piwaPabian pisze:W Okregowej Stacji Chemiczno-Rolniczej
...15 zł trzeba wybulić bodajżę

Łukasz
- krzych0062
Odświeżę troszkę ten temat ponieważ sam poszukuję obecnie kogoś kto może mi zbadać wodę. Wiadomo że nie jakoś super laboratoryjnie ale podstawowo. Miałem w planach zakupić testy ale stwierdzilem ze nie jestem na tyle obeznany zeby samemu glowic sie co i jak :)
Wiec moze zapytam wprost czy 3runer ma nadal ochotę na duzego leszka?? chodz wiem ze pare miesiecy minelo od tamtego posta no ale zapytać zawsze warto ;)
Pozdrawiam ;)
Wiec moze zapytam wprost czy 3runer ma nadal ochotę na duzego leszka?? chodz wiem ze pare miesiecy minelo od tamtego posta no ale zapytać zawsze warto ;)
Pozdrawiam ;)