Odchudzanie
Odchudzanie
Czy ktoś tutaj jest na diecie? Czy można odchudzić jakieś wybrane częsci ciała? I jak przebiegał u Was proces odchudzania się?
Odchudzanie
Nie mamy zbytnio wplywu na kolejnosc spalania, u mnie brzuch i tylek akurat na koncu... Ja nie zrobilam mega przemiany bo w rok 7kg ale bylo bez stresu... Odstawilam czipsy, napojów slodkich nie pilam wogole bo nie lubie, ograniczylam slodycze, troche mniej pieczywa a wiecej dodatków do kanapek, jem wiecej warzyw, owoców, zup, duzo nabialu, jajek, owsianki, duzo salatki do obiadu, mniej smazonego. .. Wszystko co lubie próbowalam liczyc kcal ale strasznie mnie to stresowalo... wiec przestalam i jest mi z tym lepiej ale trzeba sie pilnowac zeby nie podjadac, a najlepiej jesc zbilansowane posilki, jest mniejsza ochota na podjadanie. Jak konczylam posilek nie do konca najedzona to zaraz szukalam ciasteczek, więc... Wieksze glowne posilki a mniej slodkiego pomiędzy
. No i czasami cos tam pocwicze, motywacja jest co pół roku na miesiąc ;)
Zerknij sobie kochana najlepiej na tę stronę. Znajdziesz tutaj wiele przepisów na zdrowe oraz niskokaloryczne posiłki.
Zerknij sobie kochana najlepiej na tę stronę. Znajdziesz tutaj wiele przepisów na zdrowe oraz niskokaloryczne posiłki.