aparat cyfrowy - opinie

rozmowy na dowolne tematy
Lukiki

Post autor: Lukiki »

Jak chcesz pokazac zdjecia,mozliwosci aparatu to wklej nieskompresowany plik w takiej rozdzielczosci w jakiej byl zrobiony.
Wtedy stwierdza sie jakosc,a nie na na takich malych plikach.
Ostatnio zmieniony 2013-01-26, 10:54 przez Lukiki, łącznie zmieniany 1 raz.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Pabian

Post autor: Pabian »

Lukiki pisze:Tak Krzysiu.
Hybryda da Ci wiecej satysfakcji i mozliwosci niz lustro z kitowym obiektywem o ogniskowej 18-55mm.
To nie zaden merytoryczny wywod,tylko strona techniczna obiektywow.

Jak zdecydujesz sie na hybryde,to Ci chetnie doradze w wyborze.
Dzięki jeszcze raz Łukasz....niebawem pozwolę sobie poprosić Cię o poradę ;-)

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

Krzysiek, a zobacz np fujifilm HS-30EXR. Fajna hybryda:)
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

Pabian

mat114 pisze:Krzysiek, a zobacz np fujifilm HS-30EXR. Fajna hybryda:)
Dzięki Mateusz za zainteresowanie

Coś wam powiem ....im więcej czytam różne fora na ten temat , tym bardziej jestem głupi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ze wszystkich informacji wynika ,że każdy aparat poniżej 10Kilo to szajs :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 2013-01-27, 19:26 przez Pabian, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

Pabian pisze:

Coś wam powiem ....im więcej czytam różne fora na ten temat , tym bardziej jestem głupi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ze wszystkich informacji wynika ,że każdy aparat poniżej 10Kilo to szajs :lol: :lol: :lol:
Krzysiu, miałem ten sam problem pod koniec zeszłego roku. Wtedy to stwierdziłem, że na lustrzankę jestem za "głupi" :-) (sama prawda :-D ) wiec kupie sobie sensowną hybrydę ze sporym zoomem, poczytałem różne testy w necie i padło właśnie na hs30exr. Ma możliwość zapisu zdjęć w RAW'ie co daje pewne pole do popisu przy obróbce zdjęć (na co póki co nie mam czasu, ale poprawie się, nie po to kupowałem z taka opcją żeby nie korzystać :mrgreen: ) KOlejnym plusem jest dość fajny obiektyw. Jak chcesz to mogę Ci podrzucić fotki robione tym aparatem.To sam ocenisz :-P
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

Pabian

mat114 pisze:
Pabian pisze:

Krzysiu, miałem ten sam problem pod koniec zeszłego roku. Wtedy to stwierdziłem, że na lustrzankę jestem za "głupi" :-) (sama prawda :-D ) wiec kupie sobie sensowną hybrydę ze sporym zoomem, poczytałem różne testy w necie i padło właśnie na hs30exr. Ma możliwość zapisu zdjęć w RAW'ie co daje pewne pole do popisu przy obróbce zdjęć (na co póki co nie mam czasu, ale poprawie się, nie po to kupowałem z taka opcją żeby nie korzystać :mrgreen: ) KOlejnym plusem jest dość fajny obiektyw. Jak chcesz to mogę Ci podrzucić fotki robione tym aparatem.To sam ocenisz :-P
Jak byś był tak miły, to chętnie obejrzę .Adres wysłałem na PW ;-) Dzięki!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”