Z przykrością czytam ten temat i jeszcze większą czynię ten wpis... Po raz pierwszy zwracam się bezpośrednio:
king, czy masz jakieś obiekcje do jakości kupowanych u mnie ryb? Czy cokolwiek kupiłeś? Co sprawia, że wymieniasz moje danio choprae w liście innych firm sugerując, że z nim coś nie taK?
O, Ela...
czerwona lista klientów/sprzedających
Witku- pewnie nie poznał jeszcze podstawowej zasady handlu- nie sra się we własne gniazdo. Jeśli ktoś twierdzi, że wszyscy w około mają g. a on ma super hiper miód malina to tak naprawdę w psychice nabywcy utrwala coś wręcz przeciwnego niż by chciał. "Skoro wszyscy mają g.... to dlaczego akurat ten jeden ma być lepszy od innych? Pewnie to kolejny wałek."
Mniej więcej czegoś takiego uczyli mnie przy okazji ćwiczenia sprzedaży bezpośredniej.
I tak to z "nieuczciwych" klientów polecieliśmy po konkurencji, imporcie ryb, domowych hodowlach gupików (nie dostanę oczopląsu ponieważ widziałem dużo ładnych krajowych gupików, że o cudeńkach od rosyjskich hodowców nie wspomnę).
I w sumie brakuje mi tu wypowiedzi kogoś od A. Ziarki, Zooeksperta czy Iquitos'a.
Mniej więcej czegoś takiego uczyli mnie przy okazji ćwiczenia sprzedaży bezpośredniej.
I tak to z "nieuczciwych" klientów polecieliśmy po konkurencji, imporcie ryb, domowych hodowlach gupików (nie dostanę oczopląsu ponieważ widziałem dużo ładnych krajowych gupików, że o cudeńkach od rosyjskich hodowców nie wspomnę).
I w sumie brakuje mi tu wypowiedzi kogoś od A. Ziarki, Zooeksperta czy Iquitos'a.