Opinie sklep Rybarium

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
niezadowolona

Post autor: niezadowolona »

Ta nieszczęsna dziewczyna jak to napisał wwwampir to początkujący akwarysta i nie koniecznie musi się znać na wszystkim a sprzedawca nie powinien tego wykorzystywać, bo w ten sposób traci klienta. Po drugie nie muszę zamawiać na stronie bo najpierw chciałam zobaczyć, a że facet powiedział że w sklepie kupie za tą samą cenę jak na stronie www. to po jaką ch.....e miałam zamawiać na stronie skoro mam dwa przystanki do tego sklepu i nie płace za przesyłke. :-?

Jabol napisał :

ja Ciebie nie przekonam - Ty mnie rowniez nie.

w zwiazku z powyzszym .... zegnam czule :)

Do Jabola: W tym jednym masz rację, napewno mnie nie przekonasz, bo to zwykłe oszustwo i wykorzystywanie lajików.
Żegnam ozięble. :-x

jabol

Post autor: jabol »

niezadowolona pisze: skoro mam dwa przystanki do tego sklepu i nie płace za przesyłke. :-?
a o czyms takim jak ODBIOR OSOBISTY - to Szanowna Pani slyszala? (jest taka opcja przy zamawianiu)

rece i nogi czasami opadaja .........

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

niezadowolona pisze:Do Jabola: W tym jednym masz rację, napewno mnie nie przekonasz, bo to zwykłe oszustwo i wykorzystywanie lajików.

Sama mówisz, że jesteś laikiem, a pracownicy w rybarium mają pojęcie o akwarystyce, więc bardzo dobrze, że Ci ryb nie sprzedali bo nie wydaje mi się że masz w domu więcej baniaków. Po drugie filtracji nigdy nie jest za wiele więc dobrze, że polecili Ci mocniejszy filtr mimo, że był pare zł droższy, ale Twoje ryby będą się lepiej czuły.
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

niezadowolona

Post autor: niezadowolona »

Ręce to opadają jak ludzie nie potrafią czytać :-/ Mat114 Czytaj dokładnie, a nie wyłapujesz to co Ci pasuje :-|

o czyms takim jak ODBIOR OSOBISTY - to Szanowna Pani slyszala? (jest taka opcja przy zamawianiu)

A czy Pan Jabol słyszał jak iść i popatrzeć a nie oglądać obrazki w internecie ???
Jakże Pan "mądry " Panie Jabolu :-?

chwialek

Post autor: chwialek »

Do niezadowolona:

Dyskusja na temat różnic cenowych pomiędzy sklepem online a sklepem Rybarium była poruszana już wcześniej na tym forum. Dyskusja z obsługą niema dalszego sensu, ponieważ taka jest polityka sklepu, na którą kupujący i ich uwagi nie mają wpływu.

Rybarium ma swoich zwolenników, którym różnice w cenie widać nie przeszkadzają. Podobnie jak brak oznaczenia ceny na towarze czy regale sklepowym w Rybarium. Zależy im natomiast na profesjonalnej obsłudze i kwestii doradczej pracowników sklepu.

Na przyszłość radzę zapoznać się z opinią o sklepie zanim dokona Pani zakupu.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Niezawodolona, jeśli jedynym celem Twego bycia na forum jest wykłócanie się z innymi użytkownikami jaki to sklep rybarium jest zły, to proponuję odpuścić, bo zaczyna to podchodzić pod trollowanie. Tzn oczywiście szanujemy Twoją opinię, Twój pierwszy post cenię za uwagi, które w nim zawarłaś ale niestety w dalszych przestałaś pisać konkrety a żalisz się i plączesz, co jest lekko męczące. Jak widzisz sklep ma na forum nienaganną opinię, wielu z nas zna ekipę rybarium osobiście i raczej skłonni jesteśmy wierzyć, że jesteś męczącą klientką albo kimś z konkurencji.
Wyjaśniono Ci czemu tak jest z cenami, wyjaśniono co powinnaś zrobić, żeby kupować w cenie z internetu. Kontynuuj zakupy albo zmień sklep.

Awatar użytkownika
kdk
Kontakt:

Post autor: kdk »

Kubiszon pisze: Kontynuuj zakupy albo zmień sklep.
Macie tablicę ogłoszeń ze zdjęciami klientów których nie obsługujecie ?

jabol

Post autor: jabol »

niezadowolona pisze: A czy Pan Jabol słyszał jak iść i popatrzeć a nie oglądać obrazki w internecie ???
Jakże Pan "mądry " Panie Jabolu :-?
super ze Pani to napisala :) bo wlasnie dochodzimy do sedna sprawy:

jesli ktos chce sobie towar przed zakupem pomacac - to musi sie liczyc z tym ze zaplaci wiecej - co jest napisane pod kazdym towarem
kdk pisze: Macie tablicę ogłoszeń ze zdjęciami klientów których nie obsługujecie ?

do Gajosa nie jestem podobny :)... ale warto sie zastanowic nad takim rozwiazaniem :) :) :)
Ostatnio zmieniony 2010-07-15, 10:09 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.

zami84

Post autor: zami84 »

Ciekaw jestem dlaczego akurat wojna jest na forum...
Skoro forum w żadnym % nie uczestniczyło w "sytuacji".

Nie lepiej bylo iść do sklepu, złapać za grdykę "niekompetentnego sprzedawcę" i wykrzyczeć pretensje. A jeśli już przez forum, to wystarczylo poczytać wiecej, jak poprzednicy wspominali - rozmowa na temat róznic cenowych sklep/internet juz była.

Jest jeszcze taki wynalazek jak ALLEGRO. Pewnie było by taniej ;)

niezadowolona, z ciekawości zapytam jakiej reakcji oczekiwałaś po napisaniu "ze zostalas nabita w butelkę"? Odpowiedzi w stylu " Taaa!! Rybarium to ZUOO i trzeba je zniczszyć.... wezmy widly i na Jabola".

Za mocny filtr? Kazdy ma regulację, można przykręcić. Akwarystyka wciąga - pewnie bedzie kiedyś wieksze akwarium.

"Fachowcy za grosz"? To ze nie sprzedali Ci rybek, do świeżo założonego akwarium, świadczy właśnie o ich profesjonalnym podejściu do tematu.

W/g mojej opinii Jabol ma dość specyficzne poczucie humoru xD, ale gdybyśmy wszyscy byli tacy sami to było by cholernie nudno ;)

PS. Zakładając akwarium trzeba było sie poradzić na forum - ludzie, chętnie podpowiedzą co/gdzie kupić i ile moze kosztować. :)
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja

tutusik

Post autor: tutusik »

mi tam Rybarium pasuje :P może trochę drogie są niektóre rzeczy ale można też trafić na okazje ! :) Obsługa w porządku, najlepszy jest Pan JABOL :D

Ogólnie jest git :P mam tam 3% zniżki :P
gg 2755526

spike1975

Post autor: spike1975 »

"jesli ktos chce sobie towar przed zakupem pomacac - to musi sie liczyc z tym ze zaplaci wiecej - co jest napisane pod kazdym towarem "

a czy jest napisane że towar macany należy do macanta?
(\ /)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

watan

Post autor: watan »

Witam, ja chcialbym opisac moja przygode ze sklepem Rybarium. W lipcu zamowilem kilka rzeczy do akwarium w tym miedzy innymi belke oswietleniowa. Skorzystalem z opcji "odbior osobisty" poniewaz mam rodzicow w Lodzi i akurat wybierali sie do mnie to podwiezli. Niestety tata nie ma pojecia o akwarystyce i mial nikle pojecie co wczesniej zamowilem, wiec odebral co mu dano ;-) . Niestety przez roztargnienie lub niedopatrzenie nie wydano tacie belki oswietleniowej :-( . I tutaj wielkie podziekowania dla obslugi sklepu!!! Belke sklep nam dostarczyl w ciagu 2 dni, na wlasny koszt, milo, uprzejmie i bezproblemowo.
Z czystym sumieniem moge ten sklep polecic.
Pozdrawiam :-)

Order

Post autor: Order »

Ja mam zastrzeżenia jak do tych czas a byłem tam dopiero 2 razy do tego, że niema cen na produktach w sklepie stacjonarnym. Powiem szczerze, że krepuje mnie pytanie co 5 sekund o cenę tym bardziej ze czasami są to pierdoły typu 10-15 zł.
Więcej zastrzeżeń nie mam może tylko do tego, że ekipa trochę zaganiana jest, ale to nie problem i tu właśnie przydałyby się te ceny na wszystkim.

Kupcie metkownice i metkujcie ceny to nie kupa roboty.

Awatar użytkownika
maniek

Post autor: maniek »

Order pisze:Kupcie metkownice i metkujcie ceny to nie kupa roboty
Może i nie kupa roboty ale zmiana cen co chwile to już troszkę więcej i chyba dlatego ich niema na produktach .

Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

maniek pisze:
Order pisze:Kupcie metkownice i metkujcie ceny to nie kupa roboty
Może i nie kupa roboty ale zmiana cen co chwile to już troszkę więcej i chyba dlatego ich niema na produktach .
U nas w sklepie to wygląda tak,że wszystko się metkowało jak leci,ale jeśli prowadzi się również sprzedaż internetową, to ceny się nieco różnią, a czasem trzeba wysłać towar zametkowany już inną ceną, która widnieje dla klientów stacjonarnych.I np. zdzieranie ceny z pudełka powoduje jego jakieś tam oszpecenie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”