I tak mi się od was dostanie ;-)

rozmowy na dowolne tematy
king
Kontakt:

Post autor: king »

Wiedza jest w książkach :P
To miejsce jest tylko do dopowiadania tego czego tam nie znajdziecie. Tak do tego trzeba podchodzić. Gdy ktoś się podpisuje pod informacjami które gdzieś zamieszcza, wiedza ma inną wartość niz info z forum.
Tutaj można się tylko doinformować...
Poza tym nie kumam jak można oceniać wiedzę czy coś tam na podstawie postów. One się same nabijają czasem w rozmowie od "dupie marynie". Jak dla mnie te rankingi czy coś były zawsze tylko jedną z aplikacji w pakiecie forum... Szczerze mówiąc nie wiedziałem ze ktoś się tym przejmuje;P
Chyba w tym kraju nie jest jeszcze źle skoro ludzie wymyślają sobie dodatkowe wyimaginowane problemy...
To mniej więcej rozkmina na poziomie jaki kolor papieru i wzory na nim wybrać. Co za różnica się pytam???? I tak nim się ktoś podetrze i spuści wodę.
Czasem jak obserwuję świat to co niektórzy powinni dostać codzienne 10h pracy w kamieniołomach w ramach wypełnienia czasu i zapewnienia rozrywki.
Wiem coś o tym bo pracowałem 2 miesiące w liceum w kamieniołomie i jedyne co było moim problemem w tym czasie to gdzie jest łózko...

P.S.No ale pozazdrościć jak ktoś nie ma problemów :evil: Ja mógłbym z nimi hurtownie otworzyć:P
Ale przynajmniej się nie nudzę:)
Ostatnio zmieniony 2012-03-04, 23:52 przez king, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
blue3003

Post autor: blue3003 »

W sumie to nie udało mi się oddać tego co mnie denerwuje. To już jednak nie istotne. Koniec końców wyszedłem na osobę która
wymyśla „sobie dodatkowe wyimaginowane problemy...”.
Może i tak.

Co do ilości postów i rosnącej za tym wiedzy pisałem to z ironią ;-) ale….

Jak się nad tym jednak zastanowię to jest to swoistym odzwierciedleniem jak ktoś się na forum udziela, nie dotyczy to oczywiście wszystkich ale jakiejś części forum. Są to zazwyczaj osoby z długim stażem na forum i ogromnym doświadczeniem. To właśnie oni podpowiadają nam najtrafniej (tu na forum brakuje mi takiej opcji jak np. dzięki, piwko itp. ;-) )
Natomiast reszta ma swoją cyferkę ale bez jakiejś tam obszernej wiedzy, są troszkę bardziej oczytani od innych (ja się chyba do tych osób zaliczam).
Jak wcześniej pisałem osoby, które poczytają forum potrafią sobie samy wyrobić zdanie czyje sugestie mogą być bardziej wartościowe a kogo można ignorować. Bez względu na ilość wypowiedzi.
One się same nabijają czasem w rozmowie od "dupie marynie".
Na innych forach, mam takie wrażenie, może mylne, panuje większa dyscyplina i wszelkie rozmowy o Marynie i jej częściach ciała są przez moderatorów przenoszone do innych działów albo kasowane. A osobą które chcą tylko zabłysnąć i spamują udzielane są reprymendy.
Ostatnio zmieniony 2012-03-06, 07:57 przez blue3003, łącznie zmieniany 1 raz.

jacek7110

Post autor: jacek7110 »

blue3003 pisze: Na innych forach, mam takie wrażenie, może mylne, panuje większa dyscyplina i wszelkie rozmowy o Marynie i jej częściach ciała są przez moderatorów przenoszone do innych działów albo kasowane. A osobą które chcą tylko zabłysnąć i spamują udzielane są reprymendy.
i w sumie dostało się moderatorom...

Awatar użytkownika
blue3003

Post autor: blue3003 »

jacek7110 pisze:i w sumie dostało się moderatorom...
bo ja wiem czy się dostało..
Tak czy siak trzeba to obgadać na piwie ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”