To miejsce jest tylko do dopowiadania tego czego tam nie znajdziecie. Tak do tego trzeba podchodzić. Gdy ktoś się podpisuje pod informacjami które gdzieś zamieszcza, wiedza ma inną wartość niz info z forum.
Tutaj można się tylko doinformować...
Poza tym nie kumam jak można oceniać wiedzę czy coś tam na podstawie postów. One się same nabijają czasem w rozmowie od "dupie marynie". Jak dla mnie te rankingi czy coś były zawsze tylko jedną z aplikacji w pakiecie forum... Szczerze mówiąc nie wiedziałem ze ktoś się tym przejmuje;P
Chyba w tym kraju nie jest jeszcze źle skoro ludzie wymyślają sobie dodatkowe wyimaginowane problemy...
To mniej więcej rozkmina na poziomie jaki kolor papieru i wzory na nim wybrać. Co za różnica się pytam???? I tak nim się ktoś podetrze i spuści wodę.
Czasem jak obserwuję świat to co niektórzy powinni dostać codzienne 10h pracy w kamieniołomach w ramach wypełnienia czasu i zapewnienia rozrywki.
Wiem coś o tym bo pracowałem 2 miesiące w liceum w kamieniołomie i jedyne co było moim problemem w tym czasie to gdzie jest łózko...
P.S.No ale pozazdrościć jak ktoś nie ma problemów

Ale przynajmniej się nie nudzę:)