Podopieczny fundacji Mam Marzenie
- strzaalkaa
Jasne, w wolnej chwili wybiorę się do Castoramy i znajdę jakiegoś orzecha :D
Pokrywa wygląda świetnie, ile na nią potrzebujesz ze składki? Tak jak pisałam,do dyspozycji mamy 300 zł
Czy na szkło też coś potrzebne?
Pokrywa wygląda świetnie, ile na nią potrzebujesz ze składki? Tak jak pisałam,do dyspozycji mamy 300 zł
Czy na szkło też coś potrzebne?
Pedagog ...w trakcie studiów :)
Kobieta wybaczy ci wszystko...prócz tego ,że jej nie kochasz..
bylem dzisiaj w Rybarium w prywatnej sprawie.
patrze a tam... SZAFKA w kolorze orzecha na "60". koszt to 165 zl w detalu
ale zagadalem z Pawlem ze spokojnie opuszcza cene.
moze zssumujmy wszystkie towary itp i zobaczmy na co starcza a na co ewentualnie brakuje i jaka to bedzie kwota
patrze a tam... SZAFKA w kolorze orzecha na "60". koszt to 165 zl w detalu
ale zagadalem z Pawlem ze spokojnie opuszcza cene.
moze zssumujmy wszystkie towary itp i zobaczmy na co starcza a na co ewentualnie brakuje i jaka to bedzie kwota
Ostatnio zmieniony 2013-04-04, 14:06 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.
- strzaalkaa
mamy 410 zł (o ile sie gdzieś nie przeliczyłem) bez Linuxa i Mańka wiem ze wpłacali bo Strzałka mi mowila ale nie wiem ile ale to z nią porozmawiam dzisiaj.
Więc tak :
Szkło ma pokryć tajemniczy darczyńca
Filtr jest od moni
Czyli tak naprawde te 400zł zostaje na pokrywę i szafkę.
Co do konkrentej pewniej w 100% kwoty na tę chwilę podam pózniej.
Więc tak :
Szkło ma pokryć tajemniczy darczyńca
Filtr jest od moni
Czyli tak naprawde te 400zł zostaje na pokrywę i szafkę.

Co do konkrentej pewniej w 100% kwoty na tę chwilę podam pózniej.
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką
MST MS 01D VIP
MST MS 01D VIP
- krzych0062
- strzaalkaa
mamy 440zł.
Odnośnie zaproszenia to musimy pamiętać , że chłopak nie przyjdzie sam, tylko z rodzicami, bo głupio by było , żeby on wszedł na zaproszenie a rodzice musieli dopłacać za bilety.
Jaką decyzję podejmujemy co do ryb?
Odnośnie zaproszenia to musimy pamiętać , że chłopak nie przyjdzie sam, tylko z rodzicami, bo głupio by było , żeby on wszedł na zaproszenie a rodzice musieli dopłacać za bilety.
Jaką decyzję podejmujemy co do ryb?
Mogę zrobić jeszcze jakaś fikuśną szafkę do kompletu . Oczywiście w high standardzie ( plecy z pełnej płyty, podwójny blat , obrzeża wykończone PCV- a nie papierem, dobre zawiasy i regulowane nóżki)
Jeżeli jesteście zainteresowani ,to od tej kwoty ,którą podała Strzałka odeszłoby 150zł , resztę pokryję ewentualnie z własnej kieszeni.
Problem jest tylko z wyborem koloru , bo orzecha jest kilka rodzai .
Jeżeli jesteście zainteresowani ,to od tej kwoty ,którą podała Strzałka odeszłoby 150zł , resztę pokryję ewentualnie z własnej kieszeni.
Problem jest tylko z wyborem koloru , bo orzecha jest kilka rodzai .
- strzaalkaa
A tego to nie wiedzieliśmystrzaalkaa pisze:No fakt, ale akwarium ma stanąć w salonie, i z tego co wiem jest jakaś komoda czy inny mebel, na którym ma stanąć.
Mogę ewentualnie napisać czy znajdzie się w salonie miejsce na komplet= akwarium + szafka

To chyba lepiej , bo odpada koszt podstawy ...można na coś innego przeznaczyć.
- strzaalkaa
Przepraszam, wydawało mi się, że wstawiłam tą wiadomość, ale musiałam coś pokręcić
Wczoraj pisała do mnie wolontariuszka, pytając o postępy, przekazałam jej to co udało nam się już dokonać i ustalić , poprosiłam również o sprecyzowanie kwestii szafka czy komoda ( lepiej mieć jasność)
Jutro wybiorę się do castoramy po okleinę, ale muszę wiedzieć ile będzie jej potrzebne dokładnie, co bym za mało nie kupiła.
A co robimy z resztą wyposażenia tj. siatka/i , czyścik, odmulacz itp ?

Wczoraj pisała do mnie wolontariuszka, pytając o postępy, przekazałam jej to co udało nam się już dokonać i ustalić , poprosiłam również o sprecyzowanie kwestii szafka czy komoda ( lepiej mieć jasność)
Jutro wybiorę się do castoramy po okleinę, ale muszę wiedzieć ile będzie jej potrzebne dokładnie, co bym za mało nie kupiła.
A co robimy z resztą wyposażenia tj. siatka/i , czyścik, odmulacz itp ?
Trochę mnie nie było, ale już jestem. Jadę dzisiaj do akcesu bo PCV i skleję obudowę. Co do okleiny to wydaję mi się że potrzebne by było ok 1,5 mb żeby boki i przód okleić za jednym zamachem a wierzchnie części tym co zostanie.
Musimy jeszcze jakieś oświetlenie wmontować. Może u kogoś zalega jakiś zestaw 2x15?
Musimy jeszcze jakieś oświetlenie wmontować. Może u kogoś zalega jakiś zestaw 2x15?
- strzaalkaa
Okleina kupiona 1,7 mb szerokość 90 cm. Wolałam wziąć trochę na zapas, niż miałoby braknąć.
Mamy też zadeklarowane: statecznik 36W T8 i 2 oprawki bryzgoszczelne potrzeba jeszcze 2 no i świetlówek.
Co z aranżacją ( poza zamkiem oczywiście
) ?
Jakie ryby ostatecznie wybieramy?
Mamy też zadeklarowane: statecznik 36W T8 i 2 oprawki bryzgoszczelne potrzeba jeszcze 2 no i świetlówek.
Co z aranżacją ( poza zamkiem oczywiście

Jakie ryby ostatecznie wybieramy?