ktoś korzysta regularnie z kurierów?
ktoś korzysta regularnie z kurierów?
Potrzebuję podpisać umowę z jakąś firmą kurierską. Niestety nigdy nie korzystałem z kurierów.
Najbardziej zależy mi na przesyłce dość ekspresowej max 24h.
Równie ważne jest delikatne obchodzenie z przesyłką i stosunkowo wysoka temperatura podczas całej podróży.
Ktoś zna taką firmę?
Wysyłał będę ze zduńskiej Woli
Najbardziej zależy mi na przesyłce dość ekspresowej max 24h.
Równie ważne jest delikatne obchodzenie z przesyłką i stosunkowo wysoka temperatura podczas całej podróży.
Ktoś zna taką firmę?
Wysyłał będę ze zduńskiej Woli
- martinezsanchez
ja krewety (crystale ss i sss) wysyłałem też siódemką...doszły na następny dzień i nie było strat
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
Powiem jak wygląda moja opinia od strony klienta Siódemki. Bardzo często rezygnuję z zakupu jakieś rzeczy przez portale internetowe, jeśli widzę, że będzie to wysłane przez kuriera "Siódemka". Od strony klienta jest to jakaś masakra! Jeszcze nie zdarzyły mi się aby kurier przyjechał na czas! Przynajmniej jeden dzień opóźnienia. I to niestety jest reguła.
Nie wiem jak w innych miastach, ale w Ksawerowie między Łodzią a Pabianicami (oddział Łódź) to porażka.
Nie wiem jak w innych miastach, ale w Ksawerowie między Łodzią a Pabianicami (oddział Łódź) to porażka.
Ja korzystam z UPS, nie mam zastrzeżeń.
Ale żywych zwierząt nigdy nie wysyłałem, tak więc nie wiem jak działają przy tego typu paczkach.
Jest wiele agencji pośredniczących, gdzie przy regularnych nadaniach paczek bez konieczności podpisywania umowy możesz otrzymać atrakcyjne ceny.
Nie musisz dostarczać paczek do punktu, zamawiasz kuriera emailowo i czekasz aż przyjedzie po odbiór paczki na wskazany przez Ciebie adres (chyba że nie chcesz czekać na kuriera)
Ale żywych zwierząt nigdy nie wysyłałem, tak więc nie wiem jak działają przy tego typu paczkach.
Jest wiele agencji pośredniczących, gdzie przy regularnych nadaniach paczek bez konieczności podpisywania umowy możesz otrzymać atrakcyjne ceny.
Nie musisz dostarczać paczek do punktu, zamawiasz kuriera emailowo i czekasz aż przyjedzie po odbiór paczki na wskazany przez Ciebie adres (chyba że nie chcesz czekać na kuriera)