Grupery i inne groupony, czy ktoś z Was korzystał ?

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
paluszekrybny

Grupery i inne groupony, czy ktoś z Was korzystał ?

Post autor: paluszekrybny »

Właśnie się dowiedziałem o istnieniu takich właśnie stron z ciekawymi ofertami i jestem ciekawy czy ktoś z Was z tego korzystał, jakieś macie może wrażenia co do obsługi po okazaniu kuponów/voucherów...

Bo powiem szczerze że jak widzę godzinę bilardu za 9 zł zamiast 21, to mi się to podoba :-P Trafiają się też zabiegi kosmetyczne, oferty restauracji. Najczęściej jest to 50% zniżki, więc można w dwie osoby zapłacić jak za jedną...

Awatar użytkownika
blue3003

Post autor: blue3003 »

Mój kolega sobie chwali.
Korzysta najczęściej z ofert restauracji. Ostatnio był na paintballu. A jego żona u kosmetyczki. Sam się to tego przymierzam.

Awatar użytkownika
chodysVR6

Post autor: chodysVR6 »

Ja kupiłem na gruponie kobiecie kurs tańca brzucha na urodziny za połowe ceny. Uradowana ze hej :mrgreen:
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką

MST MS 01D VIP

Lukiki

Post autor: Lukiki »

chodysVR6 pisze:Uradowana ze hej :mrgreen:
No Ty pewnie też będziesz ;-)
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

sintawati
Kontakt:

Post autor: sintawati »

Czasami zdarza mi się korzystać z groupona, głównie jeśli chodzi o bilard ;) Nie jestem zadowolona tylko z restauracji, ale to wynika z podejścia obsługi do klienta z takim kuponem. Czasami można się też przejechać na tym, że oferta nie jest taka sama jak została opisana.
Obrazek

Awatar użytkownika
paluszekrybny

Post autor: paluszekrybny »

sintawati pisze:Czasami zdarza mi się korzystać z groupona, głównie jeśli chodzi o bilard ;) Nie jestem zadowolona tylko z restauracji, ale to wynika z podejścia obsługi do klienta z takim kuponem. Czasami można się też przejechać na tym, że oferta nie jest taka sama jak została opisana.
No tak, najpierw się zgłaszamy do takiego czegoś, a potem jesteśmy niezadowoleni że klient wykorzystał ofertę... Właśnie tego się obawiałem :P

Ale chyba zaryzykuje i jak mnie coś zainteresuje, to spróbuję, czemu nie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”