nokia 5530

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
dare31

nokia 5530

Post autor: dare31 »

mam kłopot z w/w nokią a polega on na tym że wyłącza mi się dżwięk połączeń z nie wiadomych przyczyn . Nie pomaga ponowne włączenie tego sprzętu jedyne wyjście to ponowne przypisanie dżwięku i wtedy sobie działa ile mu się zachce aż sie znowu zorientuję że mam nie odebrane połączenia ...... miał ktoś może podobny przypadek albo wie jak sobie z tym poradzić ????

NoBody

Post autor: NoBody »

Dźwięk przypisany z karty czy z pamięci słuchawki ??
Jeżeli z karty to może nie była formatowana w telefonie.
A jeżeli dźwięk z pamięci słuchawki to może update firmware pomoże.
Trudno powiedzieć.
Ostatnio zmieniony 2011-02-09, 21:53 przez NoBody, łącznie zmieniany 1 raz.

dare31

dżwięk z kaety ale o formatowaniu nic nie wiem po prostu wrzucałem przez "blututa" i już bo gdyby nie udało sie tego dzwięku ustawić w ogóle to mogło by być coś z kartą nie halo ale żeby działał powiedzmy tydzień a potem gdzies znikał???????? tego nie rozumiem Ale najmądrzejszy nie jestem więc pytam moze ktoś wie cos więcej ode mnie .... a coś więcej jestescie w stanie mi powiedzieć na temat tego formatowania karty?...

NoBody

Po prostu spróbuj ustawić dźwięk dzwonka dostępny z pamięci telefonu i zobacz czy się poprawi.
Co do karty to w opcjach karty powinna być pozycja "formatuj kartę"
ale ten zabieg usunie wszystko co jest na karcie, także miej to na uwadze.
Zawsze powinno się sformatować kartę w telefonie, w celu lepszej współpracy z urządzeniem.

dare31

dzięki za podpowiedż szczerze mówiąc w żadnym dotychczasowym telefonie nigdy nie formatowałem karty i było ok może dlatego nawet mi przez myśl nie przeszło że coś takiego się robi ale spróbuje dostosować sie do Twej porady i kiedyś się pewnie odezwe co do rezultatu tymczasem dzięki za zainteresowanie itd.............

dare31

dzięki SOJA za podpowiedź faktycznie miałes racje teraz juz jest wszystko ok poza tym ze bateria w tym modelu to jest porażka he he jeszcze raz dzieki

NoBody

:-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”