root-owanie telefonu

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
jabol

root-owanie telefonu

Post autor: jabol »

witam

Czy jest moze na forum jakis fachura od zrootowania telefonow?

mam LG swifta na Andku 1.6.

wiem ze na necie jest instrukcja...ale wolalbym oddac w jakies fachowe lapy (tym bardziej ze po 30 minutach instalacji Javy a pozniej SDK na kompie nerwy mi puscily)

z gory dzieki za odp

PS

rzecz jasna odplatnie lub "odpiwnie" - jak kto woli

daniel1022

Post autor: daniel1022 »

ciężko będzie znaleźć taka osobę. Android to jednak nadal czarna magia. Bo mało kto się na to decyduje. Bardziej popularny jest nadal symbian. Nokia albo SE lub samsung. Główne marki. Że też masz lg ;d. Spytam kolegi ale nic nie obiecuje. :roll:
Pozdrawiam Daniel

tutusik

Post autor: tutusik »

ja ostatnio w lg się bawiłem chyba pół dnia i nic z tego, w iphone umiem jailbreakować, w omnii też różne rzeczy robiłem, w nokii to samo, a ten android jest jakiś dziwny :/
gg 2755526

huee

Post autor: huee »

Nie wiem czy twój fon obsługuje z4roota lub androotem nie mam czasu za bardzo sprawdzić ale spróbuj tym Appkiem zrobić to . Jest to dosyć prosta metoda instalujesz app dajesz root i gotowe reboot telefonu chyba robi samoczynie ,ale nie pamiętam .
Ogólnie jeśli chcesz bardziej po hackowac telefon to kup g1 tam masz najwięcej miejsca do popisu .

Jeśli nie będziesz korzystał z prawa Roota to nie ma co się bawić ,żeby tylko to mieć no chyba ,że chcesz robic Back-upy całego systemu i usuwać np aplikacje systemowe

Android nie jest dziwny tylko trzeba chociaż spróbować go zrozumieć .
Ogólnie wg mnie nie ma lepszego systemu na fona w tym momencie .

PS: Nie zobaczyłem daty tematu sorry :D .
Ostatnio zmieniony 2010-12-25, 14:16 przez huee, łącznie zmieniany 3 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”