Mam nadzieję, że nie naruszam tym tematem zasad forum, oczywiście zapoznałem się z regulaminem.
Chciałbym polecić, szczególnie Paniom z naszego forum, zapoznanie się z ofertą klubu Zakątek Kobiet. Klub mieści się na łódzkim Widzewie. Nie mam z jego działalności żadnych profitów. Zakątek głównie zajmuje się rozpowszechnianiem sztuki decoupage, prowadzeniem zajęć tanecznych i umożliwia trening na maszynach wykorzystujących podciśnienie czy podczerwień(nie jestem pewien).
Ciekawostka jest taka, że nieodpłatnie zrobiłem w tym klubie zbiornik 200l - w zamierzeniu zbiornik ma być roślinny, głównie microsoria i mchy. Na stronie są jego zdjęcia - bodajże z drugiego tygodnia.
www.zakatek-kobiet.pl
Pozdrawiam
Zakątek kobiet - nowy lokal dla Pań w Łodzi:)
-
-
Ze zdjęciami poczekam na stabilizację - na razie nie bardzo jest co pokazywać. Nie mam doświadczenia w prowadzeniu zbiornika, którego nie widzę na co dzień - stąd moje obawy, że któregoś weekendu przyjadę i będzie sodoma i gomora. Jak tylko zobaczę, że rośliny ruszyły, glony się cofnęły, a krewetki ukradkiem puszczają mi oko z zadowolenia- na pewno wrzucę zdjęcia