Zakątek kobiet - nowy lokal dla Pań w Łodzi:)

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
stinkfist26

Zakątek kobiet - nowy lokal dla Pań w Łodzi:)

Post autor: stinkfist26 »

Mam nadzieję, że nie naruszam tym tematem zasad forum, oczywiście zapoznałem się z regulaminem.

Chciałbym polecić, szczególnie Paniom z naszego forum, zapoznanie się z ofertą klubu Zakątek Kobiet. Klub mieści się na łódzkim Widzewie. Nie mam z jego działalności żadnych profitów. Zakątek głównie zajmuje się rozpowszechnianiem sztuki decoupage, prowadzeniem zajęć tanecznych i umożliwia trening na maszynach wykorzystujących podciśnienie czy podczerwień(nie jestem pewien).

Ciekawostka jest taka, że nieodpłatnie zrobiłem w tym klubie zbiornik 200l - w zamierzeniu zbiornik ma być roślinny, głównie microsoria i mchy. Na stronie są jego zdjęcia - bodajże z drugiego tygodnia.

www.zakatek-kobiet.pl

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Irek

Post autor: Irek »

Fajne te akwa tam zrobiłeś :-)

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Baniak robi wrażenie! Jeśli możesz to wrzuć zdjęcia i opis do galerii akwariów.

stinkfist26

Post autor: stinkfist26 »

Ze zdjęciami poczekam na stabilizację - na razie nie bardzo jest co pokazywać. Nie mam doświadczenia w prowadzeniu zbiornika, którego nie widzę na co dzień - stąd moje obawy, że któregoś weekendu przyjadę i będzie sodoma i gomora. Jak tylko zobaczę, że rośliny ruszyły, glony się cofnęły, a krewetki ukradkiem puszczają mi oko z zadowolenia- na pewno wrzucę zdjęcia :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”